Facebook Pixel "Νεκροί αν είχαμε ισοφαρίσει!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 14:49:00

"Νεκροί αν είχαμε ισοφαρίσει!"

"Νεκροί αν είχαμε ισοφαρίσει!"

Ένας ακόμα παίκτης του Ατρόμητου, ο Κώστας Νεμπεγλέρας, μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας για όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ και αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν η ομάδα του είχε ισοφαρίσει στο σκορ...

Ο πεπειραμένος χαφ μίλησε μέσω του "NovaSportFM" για όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο και σχολίασε:

«Είναι ντροπή όλα αυτά που ζήσαμε. Λέγαμε για γιορτή αλλά έμεινε έτσι, στα λόγια. Δεν ήταν μόνο ό,τι έγινε στα αποδυτήρια. Όλοι είδαμε τι έγινε. Το κλίμα… Πριν και μετά το παιχνίδι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Στο τέλος ξέραμε πως ο διαιτητής σφύριξε για να διακοπεί το παιχνίδι. Είχαν μπει οπαδοί στο γήπεδο. Ένας φίλαθλος κοντεύει να κάνει τάκλιν για να πάρει αυτό τη μπάλα. Σε συζήτηση πριν το παιχνίδι με τον κ.Κάκο, ένας άνθρωπος της ΕΠΟ του είπε ‘’σήμερα θα δείτε έναν άλλον τελικό. Δεν θα κυκλοφορεί άνθρωπος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ναι, ήταν περίπου 2000 άτομα. Αυτό τα λέει όλα.

Μέσα στα αποδυτήρια, παντού, ήταν άνθρωποι που –αναρωτιέμαι- πώς και γιατί ήταν εκεί… Λεγόμενοι σεκιούριτι αλλά οπαδοί ήταν. Υπήρξαν διαπληκτισμοί, σπρωξίματα και κάποια επεισόδια.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση που ισοφαρίζαμε ή νικάγαμε, τι θα γινόταν; Φαντάζεστε; Τι θα τράβαγαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Θα είχαμε νεκρούς. Χτυπήθηκαν ο Σαρμιέντο και ο Καραγκούνης. Έγιναν πολλά που δεν έδειξε η κάμερα. Όταν είσαι σε αυτό το κλίμα πρέπει να αμυνθείς.

Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Λέμε πως χθες πήγαμε σε γιορτή… είναι κρίμα. Χθες ο Ατρόμητος είχε οικογένειες και παιδιά! Φανταστείτε τι βιώσαν. Κινδυνέψαμε κι εμείς. Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τους δικούς μας.

Τι να κάνουμε για να μην γίνουν πάλι; Δεν είναι λύση να γίνει χωρίς κόσμο. Δεν είμαι αρμόδιος. Αυτοί που είναι όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Κάθε χρόνο πάνε χειρότερα τα πράγματα. Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Όσα είπε ο προπονητής μου τα λέει όλα. Ένας άνθρωπος που έζησε στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags