Facebook Pixel "Κρατάμε μόνο τον τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 17:04:00

"Κρατάμε μόνο τον τίτλο"

"Κρατάμε μόνο τον τίτλο"

Μόνο την κατάκτηση του τροπαίου κρατάει ο Γρηγόρης Μάκος από όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.

Ο Έλληνας χαφ αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία που βίωσε, αλλά και στη μάχη των πλέι οφ, μέσω των δηλώσεών του στη ραδιοφωνική συχνότητα του "NovasportFM":

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό είδαμε όλοι τι έγινε. Nα κρατήσουμε την κατάκτηση του κυπέλλου είδαμε ποιος είναι ο κόσμος της ΑΕΚ που ήρθε από όλα τα μέρη να μας στηρίξει.Κρατάμε μόνο το κύπελλο, το χαρήκαμε πάρα πολύ. Έμεινα έκπληκτος με την παρουσία τόσου κόσμου και μπορώ να πω ότι ανατρίχιασα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ήταν μοναδική εμπειρία:

«Το έχω βιώσει σαν φίλαθλος, αλλά τώρα που το έζησα από μέσα στο ΟΑΚΑ με τόσο κόσμο ήταν συγκλονιστικό. Η ΑΕΚ με τόσο κόσμο στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι δήλωσε:

«Είχαμε πολύ άγχος, δεν ήταν καλό το παιχνίδι. Τα τελευταία δυο χρόνια δεν ήταν καλά τα ματς των τελικών. Μας ενδιέφερε μόνο η κατάκτηση, ήταν πολύ μεγάλο βάρος και έφυγε από πάνω μας και πλέον κοιτάμε πιο άνετα τα play-off».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ευχήθηκε να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο:

«Νιώθω τυχερός που είμαι δίπλα με τέτοιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν πετύχει πολλά. Ο Νίκος είναι άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ. Όλη η ομάδα του αφιερώνει το κύπελλο. Θα ήθελα να συνεχίσουν Δέλλας και Λυμπερόπουλος για να βοηθήσουν την ομάδα σε όλους τους τομείς τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά».

Για τον Ατρόμητο:

«Άξια ο Ατρόμητος στον τελικό. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, αυτό δεν τους βοήθησε στο πρωτάθλημα και για αυτό κινδύνεψαν, αλλά έχει πολύ καλούς παίκτες και τελικά σώθηκε».

Για τη συνέχεια των play-off:

«Διαφορετική πλέον η ψυχολογία μας. Ξεκινάμε με αγώνα στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Τούμπα, οπότε από την 1η αγωνιστική μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags