Facebook Pixel Μαρκάνο αντί Μπράβο;
| 2011-05-02 08:22:00

Μαρκάνο αντί Μπράβο;

Μαρκάνο αντί Μπράβο;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά τους Ντιέγκο Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα, θέλει να φέρει στον Πειραιά ακόμη έναν παίκτη που γνωρίζει από την Βιγιαρεάλ, τον Ιβάν Μαρκάνο που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και φέτος ήταν δανεικός στην Χετάφε.

Εντουάρδο Μαθία και Ερνέστο Βαλβέρδε, έχουν καταλήξει στον παίκτη που θέλουν να αποκτήσουν για να καλύψουν την θέση του αριστερού μπακ και το κενό που θα αφήσει η πιθανή αποχώρηση του Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» ο παίκτης ο οποίος είναι αυτός που θέλουν να φέρουν είναι ο Ιβάν Μαρκάνο που ανήκει στην Βιγιαρεάλ.

Ο Μαρκάνο που αγωνίζεται είτε σαν αριστερός μπακ είτε ως αριστερός στόπερ ξεκίνησε από την Ρασίνγκ και έπεισε τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να δαπανήσουν 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Εκεί δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και σαν αποτέλεσμα έφυγε δανεικός στην Χετάφε με την οποία φέτος έκανε 25 εμφανίσεις. Το συμβόλαιο του με την Βιγιαρεάλ έχει διάρκεια μέχρι το 2015, ωστόσο μπορεί να αποκτηθεί σαν δανεικός με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα το γεγονός ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ δηλαδή, θεωρείται ότι είναι ένα ατού στα χέρια των "ερυθρολεύκων".

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags