Facebook Pixel «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»
| 2011-05-02 10:00:00

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ»

O Αντόλφο Βαλέντσια βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα και παρακολούθησε το φιλικό με την Καβάλα. Ο Κολομβιανός πρώην άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το δέσιμό του με τον «δικέφαλο του βορρά» και τις καλές αναμνήσεις που αποκόμισε.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια. Ήρθα σε ένα αγαπημένο μέρος και το λέω αυτό γιατί έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Από την περίοδο που αγωνιζόμουν θυμάμαι ότι μου φέρθηκαν τέλεια στον ΠΑΟΚ, με αγκάλιασαν όλοι και η σκέψη μου είναι να μπορέσω να δουλέψω με τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια και να φέρω καλούς ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και πρόσθεσε:

«Γιατί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους, ενώ και το κλαμπ είναι αγαπητό σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πατήσω στο χορτάρι της Τούμπας 10 χρόνια, όμως τι κι αν πέρασαν τόσα χρόνια; Μου φαίνεται σα να ήταν χθες... Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Θέλω να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι σε καυτή Τούμπα και αν όλα πάνε καλά θα είμαι εδώ την Κυριακή για να δω το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε κατά την επιστροφή του στην Τούμπα μετά από τόσα χρόνια: «Ένιωσα πολύ έντονα συναισθήματα βρισκόμενος και πάλι στην Τούμπα. Χάρηκα που είδα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους ευχαριστώ για την φιλοξενία. Αυτό που θέλω να τονίσω για τους παίκτες που φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι να παίζουν παθιασμένα, για να διεκδικεί ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι τη νίκη».

Στο τέλος, σχολίασε τα πλέι οφ: «Αυτό που περιμένω από τον ΠΑΟΚ είναι να παίξει δυνατά από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, να κερδίσει και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να το πετύχει γιατί όπως παρατήρησα στο παιχνίδι με την Καβάλα είναι οργανωμένη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εύχομαι ειλικρινά να πετύχει τον στόχο του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags