Facebook Pixel Βεντούρης υπέρ Μπέου!
| 2011-05-02 11:10:00

Βεντούρης υπέρ Μπέου!

Βεντούρης υπέρ Μπέου!

Έναν σύμμαχο που, ίσως, δεν περίμενε βρήκε το "αφεντικό" του Ολυμπιακού Βόλου, στο πρόσωπο του προέδρου του Πανιωνίου...

«Σήμερα θα τελειώσει. Όλο αυτό το σύστημα που λειτούργησε και έβγαλε ότι ο Πανιώνιος έχει πλαστά έγγραφα θα τελειώσει. Σήμερα θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Πανιώνιος θα αποδείξει ότι είναι μια από καθαρές ομάδες του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των "κυανέρυθρων" σε δηλώσεις του.

Και συμπλήρωσε για τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις κασέτες που αφορούν τον Μπέο:

 «Ο Πανιώνιος έχει πληρώσει 130 χιλ ευρώ σε πρόστιμα για την συμπεριφορά των φιλάθλων. Όλοι έχουμε υπόνοιες για αυτά που γίνονται, αποδείξεις δεν έχουμε όμως. Οι κασέτες που έχουν βγει, δεν είναι σοβαρές και δεν είναι και αυτούσιες.

Είναι συνομιλίες που έγιναν τον Σεπτέμβριο, γιατί τις έβγαλαν τώρα… Και μονταρισμένες όπως είναι τώρα; Εκεί έχει δίκιο ο Μπέος αφού έχουν σβήσει τις φωνές των ανθρώπων που μιλούσε. Αυτό με βάζει σε μεγάλες υπόνοιες. Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα εάν απομακρυνθεί κάποιος από το ποδόσφαιρο για όλα αυτά.

Από εκεί και πέρα το κράτος πρέπει να ενεργήσει, το να πετάει το μπαλάκι δεν βγάζει πουθενά. Δεν υπάρχει κράτος και δεν υπήρχε τίποτα. Υπάρχουν κάποιες κασέτες. Εφόσον αποδειχτεί ότι ο κασέτες είναι πραγματικές κάτι πρέπει να γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags