Facebook Pixel Ρεζίλι μέχρι την Βραζιλία…
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-02 16:03:00

Ρεζίλι μέχρι την Βραζιλία…

 Ρεζίλι μέχρι την Βραζιλία…

Σύνηθες φαινόμενο αποτελούν για τον Ρότζερ Γκερέιρο τα κρούσματα βίας στην Ελλάδα, όπως δήλωσε σε βραζιλιάνικό μέσο, υποστηρίζοντας πως τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ δεν του προκάλεσαν καμία εντύπωση!

«Δυστυχώς εδώ έχω συνηθίσει σε αυτά τα πράγματα. Όταν μια ομάδα χάνει, οι οπαδοί εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να σου επιτεθούν. Όταν μία ομάδα κερδίζει, εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν. Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο. Οι αρχές πρέπει να πάρουν επιτέλους κάποια μέτρα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, αλλά πολιτογραφημένος Πολωνός μέσος, στο «Globoesporte».

Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Η ΑΕΚ είχε να κατακτήσει κάποιον τίτλο για εννέα χρόνια και από τη στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Χαίρομαι για την ομάδα και τον εαυτό μου. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω τίτλους, όπως είχα κάνει και στις περισσότερες ομάδες που είχα αγωνιστεί. Δόξα το Θεό πήραμε το Κύπελλο και τώρα θα διεκδικήσουμε μέσα από τα πλέι οφ μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια, επεσήμανε: «Είναι εύκολο να ταιριάξεις στην ΑΕΚ, γιατί ο προπονητής είναι Ισπανός, υπάρχουν πολλοί παίκτες από την Αργεντινή και η βασική γλώσσα της ομάδας είναι τα ισπανικά. Επιπλέον η Ελλάδα είναι μία τουριστική χώρα και πολύς κόσμος μιλά αγγλικά και η προσαρμογή ήταν εύκολη για μένα».

Σχετικά με το μέλλον του, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά: «Έχω διετές συμβόλαιο, αλλά όλη η κατάσταση αφήνει ένα ερωτηματικό. Η Ελλάδα είναι σε βαθιά οικονομική κρίση και δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσει ο σύλλογος την κατάσταση. Πάντως είμαι χαρούμενος εδώ. Αν προκύψει κάποια πρόταση, είμαι ανοικτός να τη συζητήσω. Όμως για να φύγω θα πρέπει η πρόταση να είναι καλή για μένα και το σύλλογο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags