Facebook Pixel Η Λιάνα θα τον σώσει ρε παιδιά;
| 2011-01-06 10:42:00

Η Λιάνα θα τον σώσει ρε παιδιά;

Η Λιάνα θα τον σώσει ρε παιδιά;

Στον Παναθηναϊκό αδυνατούν να βρουν πρόεδρο-μέτοχο και εξετάζουν άλλες λύσεις. Μα, μπορεί να οδηγήσει το καράβι κάποιος εκτός ομάδας; Στον αέρα Γ.Σ. και μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βαδίζει με διοικητική αστάθεια. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναβληθεί και η προγραμματισμένη Γ.Σ. για τις 17 του μηνός.

Ο λόγος; Ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί πρόεδρος. Κανένας από τους μετόχους δεν θέλει να αναλάβει το βάρος και να βγει μπροστά. Έτσι, υπάρχει η σκέψη για μετάθεση της Γ.Σ. για τις 24 του μηνός, προκειμένου να βρεθεί άνθρωπος για τον προεδρικό θώκο.

Μάλιστα, επειδή δεν βρίσκεται λύση για την προεδρία μέσα από την ΠΑΕ δεν αποκλείεται να οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός σε λύση με κάποιον έξω από τον σύλλογο.

Ένα από τα ονόματα που έρχεται σήμερα στην επιφάνεια είναι αυτό της Λιάνας Καννέλη, που θυμίζουμε ότι έχει «παίξει» και πριν αναλάβει την προεδρία ο Κωνσταντόπουλος. Επίσης, ακούγεται και το όνομα του παλαίμαχου άσου, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το ερώτημα είναι εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση μπορεί να δοθεί λύση με πρόεδρο εκτός ομάδας;

Μάλιστα, την ίδια ώρα, λόγω του διοικητικού αδιεξόδου, δυσκολεύει και η πιθανότητα κάποιας μεταγραφής τον Γενάρη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags