Facebook Pixel Χοντρές απειλές στους παίκτες της ΑΕΛ!
| 2011-01-06 10:55:00

Χοντρές απειλές στους παίκτες της ΑΕΛ!

Χοντρές απειλές στους παίκτες της ΑΕΛ!

Oι «Monsters» με ανακοίνωσή τους έδειξαν ότι δεν αστειεύονται και περιμένουν στη γωνιά τους ποδοσφαιριστές. «Θα κερδίζετε ακόμα και τον ύπνο σας»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Monsters”:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ΑΕΛ και τις δημοσιεύσεις για την επικοινωνία του προέδρου της ομάδας μαζί μας, οφείλουμε απέναντι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των βυσσινί, μια επίσημη τοποθέτηση και ενημέρωση για όλα τα θέματα που καίνε.

Η θέση μας απέναντι στην πιθανότητα εργασίας του Δερμιτζάκη στην ΑΕΛ παραμένει αμετακίνητη και ίδια όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Θεωρούμε άθλια και ανεπίτρεπτη την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι.

Πέρα από αλλαγές τακτικής και προσώπων δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι ’αυτή την εικόνα απάθειας, αδιαφορίας και έλλειψης αγωνιστικότητας. Η ΑΕΛ σε καμιά στιγμή δεν έδωσε την εικόνα ομάδας που παλεύει για την παραμονή της και δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες.

Δεν μπορεί η ευθύνη να βαραίνει έναν προπονητή που βρίσκεται δύο εβδομάδες στην ΑΕΛ, όσες άτυχες επιλογές κι αν έγιναν. Ένα αστείο γκολ στην πρώτη ανάσα του αγώνα που σε φέρνει με την πλάτη στον τοίχο δεν οφείλεται σε συστήματα και πρόσωπα… Όσοι λοιπόν δεν αντέχουν τον αγώνα που συνεχίζεται και δεν θέλουν να χαλάσουν την κεκτημένη προπονητική καλοπέραση του παρελθόντος να πάρουν δρόμο μόνοι τους.

Η χθεσινή ολονυχτία είναι μόνο προειδοποίηση. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλους όρκους ήττας πριν τη σέντρα. Ο πολιτισμός τελείωσε και μην ζητάτε πια διαλόγους. Τα πολλά λόγια και λίγα έργα πέρασαν: είχατε τις ευκαιρίες σας και τις χάσατε. Από εδώ και πέρα θα έχουμε άλλη σχέση μεταξύ μας: κεκτημένα δεν υπάρχουν. Θα κερδίζετε τα πάντα βήμα-βήμα, αγώνα με τον αγώνα, ακόμα και τον ύπνο σας. Αρχίζουμε το Σάββατο με τον αγώνα στην Καβάλα.

Αν δεν σοβαρευτείτε και δεν συνειδητοποιήσετε τι πρέπει άμεσα να γίνει, η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη για όλους σας. Αφού έχουμε αποτύχει με όλους τους υπόλοιπους τρόπους να σας δείξουμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μας, θα φτάσουμε στα άκρα να το μάθετε. Άλλωστε αυτή η ομάδα συνεχίζει να περνά τις μέρες αυτές, τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών, ακέφαλη, διοικούμενη με κινητά τηλέφωνα και e-mail κι όσο παραμένει τόσο ανεπαρκής διοικητικά θα σας πείσουμε με τους άλλους τρόπους.

Απολαυστική ήταν άλλωστε η στιβαρή παρουσία της διοίκησης στο πεντάωρο ξημέρωμα έξω από το ξενοδοχείο. Αυτό το κρυφτούλι των φαντασμάτων κι αυτό το κατάντημα είναι η εικόνα που φανερώνει για ποιους λόγους φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Όμως εσείς που είστε οι άμεσοι εκφραστές αυτού του πράγματος στο γήπεδο προσέξτε γιατί τον υποβιβασμό της ΑΕΛ θα τον πληρώσετε πολύ ακριβά. Κυρίως οι επικεφαλής που είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για τη συντήρηση από το καλοκαίρι αυτής της κατρακύλας και την προώθηση του τουρισμού στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, δεν θα ’χετε μέρος να σταθείτε. Ένας τρόπος υπάρχει να μας αδειάσετε τη γωνιά αθόρυβα το καλοκαίρι: κανονίστε την πορεία σας. Προπονηθείτε τώρα και θα τα πούμε στην Καβάλα…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags