Facebook Pixel «Σιωπηρό» πωλητήριο στον Ριέρα
| 2011-05-03 12:18:00

«Σιωπηρό» πωλητήριο στον Ριέρα

«Σιωπηρό» πωλητήριο στον Ριέρα

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αυτό αποδείχτηκε στην περίπτωση του Αλµπερτ Ριέρα µε την παρουσία του στον Ολυµπιακό τη φετινή σεζόν.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη προχώρησε το περασµένο καλοκαίρι στη µεταγραφή του ισπανού µεσοεπιθετικού από τη Λίβερπουλ µε στόχο να κάνει τη διαφορά στους Ερυθρόλευκους.

Η διαφορά από τον Ριέρα δεν έγινε στους αγωνιστικούς χώρους αλλά στο συµβόλαιο. Ο 29χρονος αριστερός µεσοεπιθετικός είναι ο πιο ακριβοπληρωµένος ποδοσφαιριστής στην πειραϊκή οµάδα µε ετήσιες αποδοχές 2,2 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας ξόδεψε 4 εκατ. ευρώ για τη µεταγραφή του Ριέρα από τη Λίβερπουλ.

∆ηλαδή για τη σεζόν 2010-11 ο Ολυµπιακός δαπάνησε για τον Ισπανό 6,2 εκατ. ευρώ.

Τι έκανε φέτος ο Ριέρα; Σηµείωσε έξι γκολ (πέντε εντός και ένα εκτός έδρας), το ένα µε πέναλτι. Στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυµπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη στοίχισαν πανάκριβα τα γκολ του Αλµπερτ. Οι Ερυθρόλευκοι περίµεναν πολλά από το ισπανικό αστέρι. ∆εν έλαµψε και ήταν θαµπό σε µατς υψηλού επιπέδου. Οι υποστηρικτές του Ριέρα µιλούν για ασίστ, σέντρες κ.λπ. Ο κάθε προπονητής όµως περιµένει από έναν ποδοσφαιριστή µεγάλης κλάσης να παίρνει την οµάδα στις πλάτες του. Και ο 29χρονος µεσοεπιθετικός δεν µπόρεσε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην οµάδα. Ο κόσµος του Ολυµπιακού αναπολεί τον µεγάλο, µε προσφορά Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Αραγε θα µπορέσει να συγκριθεί µαζί του κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση του αριστερού µεσοεπιθετικού; Ο Ριέρα µπορεί να µην προλάβει και να έχει την τύχη του Ντουντού.

Η διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας έχει βάλει σιωπηρά πωλητήριο στον Ισπανό. Θέλει να ξεφορτωθεί το υψηλότερο συµβόλαιο στο ποδοσφαιρικό τµήµα και να εισπράξει τουλάχιστον το ήµισυ του ποσού που ξόδεψε για να τον αποκτήσει από τη Λίβερπουλ. Αν βρεθεί οµάδα, ο Ριέρα θα παραχωρηθεί. Αν όχι, ο κ. Μαρινάκης θα περιµένει την αγωνιστική µεταµόρφωσή του.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags