Facebook Pixel «Ξηλώνουν» τους προπονητές στην Εθνική Νέων!
| 2014-10-14 18:50:00

«Ξηλώνουν» τους προπονητές στην Εθνική Νέων!

«Ξηλώνουν» τους προπονητές στην Εθνική Νέων!

Τις παραιτήσεις των προπονητών της Εθνικής Νέων ζητά το ΔΣ της ΕΠΟ, έπειτα από πρόταση του προέδρου Γιώργου Σαρρή ως συνέπεια της ντροπιαστικής ήττας με 1-0 από την Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση...

Όπως έγινε γνωστό, θα ζητηθούν λοιπόν, οι παραιτήσεις του προπονητή της Εθνικής Νέων, Βασίλη Τζαλακώστα, του συνεργάτη του, Αθανάσιου Κιούπκιολη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη.

Επίσης, αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή στην Εθνική Νέων ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα ερευνήσει από κοινού με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ τα γεγονότα σχετικά με το φιλικό αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Ελβετία.

Αυτά που σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο sportdog με τα τσιγάρα, την σπασμένη τζαμαρία και το κατεστραμμένο έπιπλο (κλικ ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκαναν δεκτή την πρόταση του κ. Σαρρή να ζητηθούν οι παραιτήσεις του προπονητή της Εθνικής Νέων, Βασίλη Τζαλακώστα, του συνεργάτη του, Αθανάσιου Κιούπκιολη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη. Επίσης, αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή στην Εθνική Νέων ο κ. Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα ερευνήσει από κοινού με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ τα γεγονότα σχετικά με το φιλικό αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Ελβετία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags