Facebook Pixel Κράξιμο Χιμένεθ στη διοίκηση
| 2011-05-04 09:01:00

Κράξιμο Χιμένεθ στη διοίκηση

Κράξιμο Χιμένεθ στη διοίκηση

Δηλώσεις οι οποίες σίγουρα θα προκαλέσουν και, πιθανότατα, θα διαψευστούν εντός της ημέρας έκανε ο Ισπανός για τη διοίκηση, που του υποσχέθηκε εφτά μεταγραφές και έφερε μόνο τρεις δανεικούς...

«Μου υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν επτά μεταγραφές και στο τέλος ήρθε ένας δανεικός από τις ακαδημίες της Ρεάλ, ένας δανεικός από την Αγγλία και ο Μπαχά.

Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι καλή και εγώ έκανα ότι μπορούσα από την πλευρά μου για να έρθουν αυτοί. Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μου, γιατί ξεπερνούν τους εαυτούς τους και καταφέρνουν περισσότερα από όσα μπορούν», σχολίασε μέσω του «Radio Marca» ο Χιμένεθ και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ:

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Έχω υπογράψει για άλλο ένα χρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω ή όχι. Θα δούμε τι θα γίνει στη συζήτηση που θα κάνω με τον πρόεδρο στο τέλος της χρονιάς.

Είχα ζητήσει τον δανεισμό παικτών από τη Σεβίλλη Β’ , αλλά ο Ντελ Νίδο και ο Μόντσι θεώρησαν σωστό να μη φύγουν τον χειμώνα. Εγώ πιστεύω ότι θα γύριζαν βελτιωμένοι, αφού τους γνωρίζω και μαζί μου θα είχαν βελτιωθεί και άλλο, όπως συνέβαινε και όταν ήμουν στις ακαδημίες της ομάδας».

Ο Χιμένεθ, πάντως, ήταν με όλους ιδιαίτερα καυστικός, καθώς δεν... μάσησε τα λόγια του ούτε για τη Σεβίλλη: «Όταν ήμουν στη Σεβίλλη, η ομάδα έμεινε εκτός της ζώνης του Champions League μόνο δυο αγωνιστικές και δεχόμουν κριτική, γιατί δεν παίρναμε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα θεωρείται επιτυχία αν καταφέρει να μπει στο Europa League».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags