Facebook Pixel «Ο τίτλος δεν ήταν κάλπικος»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-04 10:29:00

«Ο τίτλος δεν ήταν κάλπικος»

«Ο τίτλος δεν ήταν κάλπικος»

Ο Νίκος Καράμπελας δεν συμφωνεί με την άποψη του Γιώργου Δώνη ότι η ΑΕΚ δεν άξιζε τον τίτλο, τονίζοντας πως έδειξαν μεγαλύτερη θέληση από τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου.

Αποσπάσματα των δηλώσεών του στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα»:

Για τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ:
«Τί να πεις; Είναι λίγο… Δεν περιγράφονται με λέξεις αυτά τα συναισθήματα. Αν δεις τη φωτογραφία που σηκώνουμε την κούπα και δεις καλύτερα τα πρόσωπά μας, τότε καταλαβαίνεις. Απεριόριστη χαρά. Για εμάς και τον κόσμο μας. Συναισθήματα πληρότητας εκείνη τη στιγμή. Νιώθεις δυνατός, δικαιωμένος, μα πάνω από όλα νικητής».

Για το τι έκανε τη διαφορά:
«Η ποιότητα και η θέλησή μας για την κατάκτηση του τίτλου, έκανε τη διαφορά μέσα στο γήπεδο».

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:
«Εμένα όλα αυτά από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Με ένα σκορ 3-0 δεν μπορείς να λες κάλπικο έναν τίτλο. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν μάλλον το αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ είναι οριακό οφσάιντ, δεν ξέρουμε ακόμα οριστικά αν είναι οφσάιντ. Δεν είναι δύο μέτρα οφσάιντ όπως έλεγαν κάποιοι αρχικά. Είναι καθαρή νίκη, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».

Για τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο:
«Είναι λίγο το να μιλήσω εγώ για τον ‘Λύμπε’ και τον ‘Τράι’. Η πορεία τους τόσα χρόνια και το ότι έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν τα λέει όλα. Εκτός από την αγωνιστική εικόνα, υπάρχει και η εξωαγωνιστική. Πρότυπα ως άνδρες, πρότυπα ως παίκτες και πρότυπα ως αρχηγοί».

Για τον Χιμένεθ:
«Είναι ένας προπονητής που ήρθε και άλλαξε τη νοοτροπία της ΑΕΚ. Μας βοήθησε πολύ, μας ανέβασε ψυχολογία και γίναμε καλύτεροι. Εγώ θέλω να μείνει, να δείξει έργο. Να αλλάζει συνέχεια ο προπονητής μπορεί να βοηθά ψυχολογικά έως ένα σημείο την ομάδα, αλλά δεν είναι καλό. Πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα για το καλό της ομάδας. Μακάρι να έμενε ο Χιμένεθ. Άλλοι αποφασίζουν όμως και δεν είναι δική μου δουλειά αυτό».

Για την παρουσία του κόσμου:
«Πρώτη φορά έπαιξα μπροστά σε τόσο κόσμο της ΑΕΚ. Ξέρω ότι είχαμε sold out στα εισιτήριά μας από τις πρώτες ημέρες. Ο κόσμος θυμάμαι γέμισε το συγκεκριμένο γήπεδο με τη Μίλαν στο Champions League. Ο κόσμος της ΑΕΚ είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περισσότερος ακόμα και από εκείνο το παιχνίδι. Εμείς έχουμε χρέος από την πλευρά μας να τους κάνουμε να έρχονται στο γήπεδο ολοένα και περισσότεροι».

Για τα επεισόδια του τελικού:
«Καταδικαστέα σε κάθε μορφή τους. Δεν γίνεται να καταστρέψουμε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ που επέστρεψε στους τίτλους με αυτά που έγιναν. Μακάρι να ήταν η τελευταία φορά, αλλά αν μείνουμε στα λόγια δεν θα είναι… Ένας τίτλος ήταν για την ΑΕΚ και κάποιοι δεν άφησαν τον κόσμο να το χαρεί όπως ήθελε και το περίμενε. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και χαρά, ας το καταλάβουν».

Για τα πλέι οφ:
«Σίγουρα θα ήταν καλύτερα με κόσμο. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν έχουμε τελειώσει τη σεζόν. Το Champions League είναι πρόκληση».

Για την Εθνική Ελλάδας:
«Η Εθνική είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Έτσι και για μένα. Από την αρχή που ξεκινάς την καριέρα σου μέχρι το τέλος. Έτσι και εμένα τώρα. Το εθνόσημο είναι τιμή. Η θέση κερδίζεται γιατί πολύ απλά είναι η Εθνική. Κανείς δεν σου χαρίζεται, οπότε εγώ πρέπει να την κερδίσω. Είναι ο επόμενος στόχος μου μετά την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags