Facebook Pixel «Η Τιτίκα και ο ανύπαρκτος»!
| 2011-01-06 14:17:00

«Η Τιτίκα και ο ανύπαρκτος»!

«Η Τιτίκα και ο ανύπαρκτος»!

Έγραψε και πάλι ο Νίκος Αλέφαντος. Διαβάστε για ποιους παίκτες του Ολυμπιακού είπε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς.

• Δεν επηρεάζομαι εγώ απ’ τις εφημερίδες, ο Ολυμπιακός δεν έπιασε την απόδοση που ξέρουμε. Έφυγα κουμπωμένος από το γήπεδο. Δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός. Βέβαια είχε απώλειες, έλειπαν κάποιοι βασικοί παίκτες.

• Ο Ηρακλής κατέβηκε στο α’ ημίχρονο με τέσσερις συν τέσσερις παίκτες πίσω, ενώ και τους δύο επιθετικούς τους γύριζε στο ημικύκλιο της σέντρας, ήταν 10 παίκτες σε απόσταση 45 μέτρων! Ηταν μια ομάδα που τρέχει και κλείνει τους χώρους, περιορίζει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχε κουράγια ο Ηρακλής και ικανότητα να βγάλει μια επίθεση της προκοπής! Μία φάση δεν έκανε! Με εξαίρεση τη φάση που ζήτησαν πέναλτι η οποία ήταν θέατρο πασιφανές.

• Τι να πω για τον Ηρακλή που δεν μπόρεσε να κάνει μία ευκαιρία απέναντι σε αυτόν τον μέτριο Ολυμπιακό. Είναι κατάντια αυτό το πρωτάθλημα σας έχω πει, να είναι όλες οι ομάδες τόσους πολλούς βαθμούς πίσω από την κορυφή.

• Ο Ολυμπιακός πήγε να ρίξει το βάρος στα άκρα του, με Ρόμενταλ και Ριέρα, αλλά ήταν και οι δύο χάλια! Τον Ρόμενταλ τον έχω πει από καιρό «Τιτίκα» έτσι όπως παίζει στον Ολυμπιακό, απ’ την αρχή της σεζόν τον είπα έτσι, ενώ πίστευα στα προσόντα που αποδεδειγμένα έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτός ο παίκτης που αποδίδει τα μέγιστα στην Εθνική Δανίας, με τον Ολυμπιακό παίζει σαν Τιτίκα. Μεταξένιος, άτολμος, ούτε το 40% αυτού που παίζει στην Εθνική του δεν δίνει εδώ. Αν δεν κάνεις μια πλαγιοκόπηση με μέτριες ελληνικές ομάδες μέσα στο Καραϊσκάκη, πότε θα κάνεις; Πότε θα πλευροκοπήσετε ρε!

• Τα ίδια ισχύουν και για τον Ριέρα. Αυτός μου τη δίνει ακόμα πιο πολύ γιατί έχει στοιχίσει πάρα πολλά λεφτά. Βαρύς, ανύπαρκτος, κι αυτός απ’ την αρχή της σεζόν μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής μου. Να ξέρετε, στις περισσότερες περιπτώσεις η καλή η μέρα φαίνεται από το πρωί. Όπως με τον Μιραλάς. Από το δεύτερο ματς που τον είδα, είπα «πω-πω-πω, εδώ είμαστε, αυτός είναι παικτάρα καταπληκτική». Ό,τι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός φέτος είναι αυτός ο παίκτης.

• Είναι παραφωνία να βλέπεις τον Ιμπαγάσα να κάνει τον κόφτη. Δεν τραβάει και ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος που ποτέ δεν τον πίστεψα, με αποτέλεσμα να σου έχει γίνει ο διακριθέντας σου ο Φουστέρ! Ένας εργάτης δηλαδή που τα δίνει όλα, ένας φιλότιμος.

• Ο Πάντελιτς έκανε πολύ ωραίο γκολ, πολύ σωστά δεν έδωσε τη μπάλα και την πήρε πάνω του την προσπάθεια. Είναι αυτό που σας έχω πει, δεν ξέρει την πολλή μπάλα, αλλά έχει το γκολ.

• Ο Ραούλ Μπράβο έκανε μεγάλο παιχνίδι. Επειδή ήταν σε καλή μέρα, ορθά ο Βαλβέρδε για να καλύψει τα προβλήματα με τις απώλειες και για να δέσει την ομάδα, πέταξε και τον Χολέμπας μέσα και πέρασε τον Μπράβο κόφτη για κάποια λεπτά. Ορθή κίνηση, αφού δεν είχε τίποτα άλλο στον πάγκο.

• Στην άμυνα ο Αβραάμ δεν πιέστηκε, ο Ποτουρίδης ήταν θετικός, στέκεται καλά παρά τη πολύ νεαρή ηλικία του. Ο Τοροσίδης ήταν ο γνωστός καλός παίκτης, ερχόταν κι από τραυματισμό.

• Στα χαφ πονάει ο Ολυμπιακός. Πονάει πολύ. Μεταγραφάρες θέλει εκεί, όχι παικτάκια. Για το Τσάμπιονς Λιγκ μιλάω. Στην Ελλάδα εντάξει, είναι η καλύτερη ομάδα. Σκεφτείτε, δεν έχουν τραβήξει καθόλου οι δύο του καλές μεταγραφές στα άκρα, ο Ριέρα και ο Ρόμενταλ, και όμως είναι 5 βαθμούς μπροστά. Αν τραβούσαν αυτοί οι δύο φέτος, πού θα ήταν τώρα ο Ολυμπιακός»;

ΠΗΓΗ: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags