04/05/11 - 12:58

"Όνειρο το 6ο ευρωπαϊκό"

Πανέτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης, όπως δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς.

"Όνειρο το 6ο ευρωπαϊκό"
31.646views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλένκο Τέπιτς στο "Contra.gr":

-Είστε απόλυτα έτοιμοι για αυτή τη διοργάνωση;

"Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε από τη στιγμή που δεν είχαμε κάποια προβλήματα πριν ξεκινήσει το φάιναλ φορ. Συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Σιένα που είναι η πιο σημαντική αναμέτρηση στη χρονιά έως τώρα."

-Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός θα είναι ο 6ος τίτλος του. Αυτό δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος;

"Είναι ένα μεγάλο όνειρο για εμάς, για τον κόσμο, για όλους το να κατακτήσουμε το έκτο ευρωπαϊκό. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον πρώτο αγώνα και να μην ασχοληθούμε με όσα γίνονται γύρω μας, διότι μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε καταρχάς την πρόκριση στον τελικό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε εκεί."

-Πού θα κριθούν οι αγώνες με τη Σιένα;

"Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Η Σιένα είναι σπουδαία ομάδα, διαθέτει ιδιαίτερο χαρακτήρα τον οποίο έδειξε και παίζει με δύναμη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να αγωνιστούμε κόντρα σε αυτούς."

-Μπορείς να μοιράσεις πιθανότητες στις 4 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο;

"Όλες οι ομάδες στο φάιναλ φορ θα έχουν τις δικές τους πιθανότητες, όπως έχουμε κι εμείς."

-Υπάρχει ένα σημείο που θεωρείς κρίσιμο για την έκβαση των αγώνων;

"Τα πάντα μετράνε σε αυτό το φάιναλ φορ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο αγώνας κρατάει 40 λεπτά και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Η προσοχή σε όλες τις στιγμές του αγώνα είναι αυτή που θα μας δώσει την απαραίτητη δυναμική. Ελπίζω ότι θα έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά για να νικήσουμε την Σιένα."