Facebook Pixel Προκρίθηκε δίκαια η Μπαρτσελόνα;
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-04 13:39:00

Προκρίθηκε δίκαια η Μπαρτσελόνα;

Προκρίθηκε δίκαια η Μπαρτσελόνα;

Ο Γιάννης Θειακός γράφει για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό του Champions League, αφήνοντας εκτός θεσμού την μισητή αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης. Προκρίθηκε δίκαια η «Μπάρτσα»; είναι το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει. Ναι! Για μένα η ομάδα του Γκουαρντιόλα άξιζε να παίξει στον τελικό της διοργάνωσης, αφού στην παρούσα φάση είναι καλύτερη ομάδα και το απέδειξε και στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών.

Όμως αυτή η διαστημική ομάδα, δεν έχει ανάγκη από καμία διαιτησία….Ίσα ίσα που μόνο κακό της κάνει.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δικαιούται να φωνάζει για το γκολ του Ιγκουαίν, που ακυρώθηκε χθες βράδυ στο Κάμπ Νου, από τον διαιτητή Ντε Μπλέκερε. Το παιχνίδι ήταν 0-0 στο 47′ και η «βασίλισσα» εκείνη την στιγμή άνοιγε το σκορ και έμπαινε για τα καλά στην υπόθεση πρόκριση.

Θα μπορούσε η ομάδα του Μουρίνιο να ανατρέψει την κατάσταση, αν τελικά μετρούσε το γκολ;

Είναι μια εντελώς υποθετική ερώτηση, αλλά εγώ τολμώ να απαντήσω ότι δεν θα τα κατάφερνε στο τέλος. Όμως είναι αλήθεια, ότι θα «έσπαγαν» Καταλανικές καρδιές στην Βαρκελώνη και σε όλο τον πλανήτη….

Η απόφαση του Ντε Μπλέκερε να ακυρώσει το γκολ, έδωσε άλλοθι στους Μαδριλένους που είναι αλήθεια, ότι την πρόκριση την έχασαν στο σπίτι τους, εκεί όπου ο Μέσι έκανε πάρτι και ο Ρονάλντο ….Μαρτίνι!

Και δεν θέλω να ακούσω για την αποβολή του Πέπε στο Μπερναμπέου,γιατί το έχω ξαναγράψει, για μένα ήταν απόλυτα δίκαιη! Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα σε αυτή την σειρά των αγώνων είναι ότι η Ρεάλ μετά την 5αρα του Νοεμβρίου έβαλε μυαλό! Η ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε αρκετά, από εκείνο το βράδυ και μετά…

Για του λόγου το αληθές κάνουμε ταμείο: τέσσερις φορές μέσα σε 18 μέρες αναμετρήθηκαν οι δύο μονομάχοι, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει μια νίκη, την Ρεάλ επίσης μια νίκη και τα άλλα δύο ματς, να τελειώνουν στην ισοπαλία! Μιλάμε για την απόλυτη ισορροπία! Αν αυτή η σειρά των αγώνων έρχονταν πέρυσι τέτοια εποχή, η «Μπάρτσα» θα κέρδιζε τα 3, για να μην πω και τα 4, μεταξύ τους ματς!

Τώρα για να πάμε στην επόμενη μέρα και τον τελικό, αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει την παρέα του Μέσι, αυτή είναι η Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ, αν και πάλι οι Καταλανοί έχουν το προβάδισμα…».

Πηγή: aixmi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags