Facebook Pixel "Θα μείνω σίγουρα μέχρι τα πλέι οφ"!
| 2011-05-05 08:20:00

"Θα μείνω σίγουρα μέχρι τα πλέι οφ"!

"Θα μείνω σίγουρα μέχρι τα πλέι οφ"!

Τα "μάσησε" και τα μπέρδεψε ο Μανόλο Χιμένεθ για το μέλλον του. Ζήτησε φιλοδοξίες για να συνεχίσει, ωστόσο είπε: "μη μου ζητήσετε και το πρωτάθλημα αν μείνω!" Πάντως, διαβεβαίωσε ότι δεν θα φύγει πριν από τα πλέι οφ…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «Sportday»:

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους:

«Το κύπελλο είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε. Τον τελικό έπρεπε να τον κερδίσουμε επειδή είχαμε καιρό να πάρουμε έναν τίτλο. Η πορεία μέχρις εκεί ήταν δύσκολη, αλλά άξιζε. Αυτός ο τίτλος δείχνει την επιθυμία της ομάδας να επανέλθει εκεί που η ιστορία επιτάσσει. Εννέα χρόνια χωρίς τίτλο πονάνε σε μια τόσο σημαντική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Αυτή η κούπα μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω με ένταση. Ήταν ένδειξη ότι μερικές φορές η δουλειά επιβραβεύεται».

Για το αν θα βοηθήσει την ΑΕΚ το κύπελλο:

«Μπορεί, αλλά την ιστορία πρέπει να την γράψουμε εμείς. Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ όμως, δεν πρέπει να μείνουμε στάσιμοι. Ξέρω τι προσπάθεια έκανε η ΑΕΚ για να έρθω στην Ελλάδα. Γνώριζα που ερχόμουν και ήρθα γιατί και η ΑΕΚ και εγώ έχουμε φιλοδοξίες. Δυστυχώς στο οικονομικό σκέλος τα πράγματα έχουν χειροτερεύσει πολύ από τότε που ήρθα, αλλά έχουμε βελτιωθεί πολύ αγωνιστικά.

Απέναντι στα προβλήματα εξελιχθήκαμε και πάντα πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Το να βλέπεις ξανά 40.000 ανθρώπους στο ΟΑΚΑ να παρακολουθούν σε γεμίζει περηφάνια. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτούς τους φιλάθλους ώστε να βρίσκονται μόνιμα στο γήπεδο. Να είναι δίπλα μας στα παιχνίδια και να τους διαχωρίσουμε από τη μειονότητα που δημιουργεί προβλήματα και δεν βοηθά την ΑΕΚ. Το κύπελλο μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για όλο τον κόσμο. Η πλειονότητα του κόσμου της ΑΕΚ ήταν απογοητευμένη, γιατί η ομάδα είχε χρόνια να πάρει κάποιον τίτλο. Ο τίτλος ήρθε και έφερε ηρεμία. Αν πάψουμε να είμαστε φιλόδοξοι θα περάσουν άλλα τόσα χρόνια χωρίς τίτλο. Πρέπει να εξελιχθούμε».

Για την απουσία των παικτών που ήρθαν τον χειμώνα από τον τελικό:

«Δεν είμαι παντρεμένος με κανέναν παίκτη. Πάντα προσπαθώ να βάλω τους καλύτερους εκείνη την στιγμή. Δεν φτιάχνω την ενδεκάδα με βάση τις συμπάθειες. Υπάρχουν καλές περίοδοι μέσα στη σεζόν για κάθε παίκτη και αυτές πρέπει να εκμεταλλεύομαι. Το βασικό είναι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι καλοί συμπαίκτες. Όλοι δουλεύουν εξαιρετικά. Αυτό το κύπελλο το κέρδισαν οι παίκτες. Με τη συμπεριφορά και την ενότητα τους».

Για τα επεισόδια:

«Είναι λυπηρά. Όταν έφτασα στην συνέντευξη τύπου δεν κατάλαβα, διότι απορούσαν όταν είπα ότι θέλω να αγκαλιάσω κάθε οπαδό της ΑΕΚ. Δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει με τους αντίπαλους παίκτες. Είναι ντροπή, αλλά αυτή η μειονότητα δεν αντιπροσωπεύει τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Η ιστορία του συλλόγου δεν εκπροσωπείται από αυτούς τους οπαδούς. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι αυτοί που μας υποστηρίζουν, αυτοί που μας αποδοκιμάζουν όταν χάνουμε, όταν όμως μας αποδοκιμάζουμε με τρόπο σωστό και όχι με τη βία.

Αυτοί που ξέρουν να χάνουν και χαίρονται πολύ στις νίκες. Η ΑΕΚ έχει τρομερούς φιλάθλους και δεν μπορεί να χαλάει την εικόνα τους μια μικρή μερίδα ασυμβίβαστων οπαδών. Τους υγιείς φιλάθλους μας τους ευχαριστώ και για την υποδοχή που μου είχαν κάνει και γιατί δεν περνάει μέρα που να μη με σταματούν στον δρόμο για να μου λένε καλά λόγια. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι τεράστιος αλλά θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, για να υπερισχύει της μειονότητας που δημιουργεί προβλήματα».

Για το αν υπάρχουν λύσεις:

«Πρέπει να υπάρξουν λύσεις, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που μπορούμε να τις δώσουμε. Εμείς μπορούμε να τις καταγγείλουμε. Εγώ θα έστελνα ένα μήνυμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, κυρίως στους φωτογράφους και στις κάμερες: ακόμα και όταν υπάρχει η παραμικρή μορφή βίας να μην εστιάζουν σε αυτή. Αυτοί οι οπαδοί θέλουν να είναι πρωταγωνιστές, δεν θέλουν κάτι άλλο. Όταν γίνονται επεισόδια στην Ελλάδα οι κάμερες και οι φωτογράφοι στρέφονται εκεί. Αυτό είναι δωρεάν διαφήμιση για όσους κάνουν τα επεισόδια και δεν γίνεται να διαφημίζουμε τους τρομοκράτες».

Για τα πλέι οφ:

«Πρέπει να έχουν κίνητρο. Το οφείλουμε στην ΑΕΚ. Στα πλέι οφ πρέπει να δείξουμε τη φιλοδοξία μας. Ξεκινάμε με μειονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό και αν είμαστε ικανοί να αφήσουμε στην άκρη την ευφορία, θα ήταν σημαντικό να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να σώσουμε σε κάποιο βαθμό, οικονομικά την ΑΕΚ».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας:

«Πιστεύω ότι καμιά ομάδα δεν έχει κάνει καλύτερο παιχνίδι από το δικό μας 4-0 με τον ΠΑΟΚ. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός. Το πρώτο ημίχρονο με τη Ζενίτ μέχρι να μείνουμε πίσω στο σκορ δεν το έχει κάνει άλλη ελληνική ομάδα. Υπήρχαν, όμως και κάκιστα ματς, στα οποία παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Για αυτό λέω ότι πρέπει να εξαίρουμε τους παίκτες γιατί δίνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορούν».

Για το αν σκέφτηκε ότι δεν αντέχει άλλο:

«Έχουν βάλει κατά καιρούς διάφορα λόγια στο στόμα μου, που τα βγάζουν από το μυαλό τους. Όποτε υπήρχαν στιγμές απαισιοδοξίας κοιμόμουν για να ηρεμήσω και ξυπνήσω με όρεξη για δουλειά και ανανεωμένος. Ποτέ δεν θα αφήσω μόνη την ομάδα μου».

Για τα όσα έγιναν με τα ταξί:

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η απόφαση πάρθηκε γρήγορα και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Δεν έπρεπε και εγώ να αφήσω οι παίκτες να φύγουν με ταξί. Έπρεπε να αισθανθούν την ντροπή του αποτελέσματος, αλλά ούτε αυτοί ήθελαν να χάσουν. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε από κάποιον, όπως δεν κρυβόμαστε και όταν πάνε καλά τα πράγματα. Κανείς μας δεν πίστευε ότι θα χάναμε 6-0. Ούτε ο Ολυμπιακός ότι θα κερδίσει με αυτό το σκορ. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά οι απαιτήσεις που υπήρχαν και η ενέργεια που καταναλώθηκε για να κερδίσουμε στην Τούμπα λίγες μέρες πριν μας κόστισαν και χάσαμε σημαντικούς παίκτες με τραυματισμούς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίζει για το πρωτάθλημα, αλλά με βάση το ρόστερ που έχει και τα χρήματα που ξόδεψε είχε την υποχρέωση να πάρει το ντάμπλ. Το κύπελλο, όμως το έχουμε εμείς. Κατόπιν πήγαμε στο γήπεδο με ταξί από σεβασμό στους οπαδούς επειδή κάναμε λάθος την προηγούμενη φορά που δεν επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο».

Για τις δηλώσεις περί επτά μεταγραφών:

«Δεν είναι θέμα υπόσχεσης. Η διοίκηση ήθελε να κάνουμε τόσες μεταγραφές, αλλά δεν μπορούσε. Ήρθα για να βελτιωθεί η ομάδα και χάρη στη δουλειά όλων φτάσαμε στο κύπελλο. Η διοίκηση δεν είπε ψέματα. Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να κάνει μεταγραφές, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Ήρθαν τρεις παίκτες χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους και έπρεπε να τους περιμένουμε για να φτάσουν στο επίπεδο τους».

Για τους παίκτες που ήρθαν χάρη στην παρέμβαση του και αν αυτό δείχνει ότι δεν πάει κάτι καλά στην ομάδα:

«Όχι, απλώς όταν τα οικονομικά δεν σου επιτρέπουν να πάρεις του παίκτες που θέλεις, στρέφεσαι στις επαφές που έχεις. Εγώ, ευτυχώς, έχω πολλές και καλές επαφές στην Ισπανία και τις εκμεταλλευτήκαμε».

Για το τι του ζήτησαν όταν υπέγραψε:

«Μου είπαν ότι η φετινή χρονιά θα ήταν μεταβατική. Κυρίως θα προετοιμαζόμασταν για την επόμενη. Όμως είμαι πολύ απαιτητικός και έτσι εν τέλει πήραμε το κύπελλο. Η εικόνα που μου έδωσαν ήταν μια ομάδας που θέλει να εξελιχθεί. Ήξερα ότι η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη».

Για το αν του είπαν ότι λόγω οικονομικής κατάστασης δεν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο:

«Όχι, αλλά και η διοίκηση υπολόγιζε, ότι θα γίνουν μεταγραφές. Μέσα στη χρονιά, όμως, τα οικονομικά χειροτέρεψαν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές παικτών:

«Οι παίκτες έδειξαν ότι πέρα από επαγγελματίες είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Στηρίξαμε την ΑΕΚ οικονομικά, αποδεχόμενοι τις καθυστερήσεις. Είναι τεράστιοι παίκτες από αυτή την άποψη. Οι οπαδοί δεν τα γνώριζαν αυτά και ίσως έδειχναν με το δάχτυλο κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν πληρώνονταν. Το κατανοούσαν, το σέβονταν και έτσι βοηθούσαν τον πρόεδρο που προσπαθούσε να βρει χρήματα. Πρέπει να εκτιμηθεί η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, αλλά και οι παίκτες».

Για την αποχώρηση Παππά:

«Είναι ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τα χρήματα που έβαλε, γιατί ήταν κυρίως οφειλές του παρελθόντος. Δεν θέλω να πω αν έρχονται καλύτερες ή χειρότερες ημέρες. Επικεντρώνομαι στα πλέι οφ. Συναντήθηκα κάποιες φορές μαζί του. Είναι πολύ ευαίσθητος και ανοιχτός άνθρωπος. Δεν έχει σημασία αν έβαλε πολλά ή λίγα. Ο καθένας βάζει αυτά που πιστεύει. Έχουμε συναντηθεί μια φορά και με τον Νοτιά. Παρά τα χρήματα που έχουν, είναι απλοί άνθρωποι».

Για τον Λεονάρντο:

«Ο Λεονάρντο είναι ένας παίκτης που συνεισφέρει πολλά σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού ή σε κάποια ματς. Ήταν βασικός στην αρχή, αλλά η αλλαγή του συστήματος δεν τον ευνόησε. Όπως δεν ευνόησε και τον Μπερνς, τον Έντερ, γιατί πλέον δεν παίζουμε με εξτρέμ. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος από τον Λεονάρντο. Βοηθάει και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ποτέ δεν διαμαρτύρεται».

Για τους τερματοφύλακες:

«Ο Σάχα έχει κάνει απίστευτη χρονιά. Στην αρχή, επειδή δεν τους γνώριζα, τους έβαζα και τους δυο. Ο Αραμπατζής έχει δουλέψει πολύ καλά, αλλά για μένα ο Σάχα είναι ο βασικός. Και ο Μοσχονάς και ο Λούκατς δουλεύουν μαζί μας ώστε να μπορούμε να αποφασίσουμε ποια θα είναι η τριάδα των τερματοφυλάκων. Αν μείνει ο Σάχα θα είναι βασικός. Αν δεν μείνει, θα δούμε μεταξύ των άλλων τριών ποιος θα είναι ο βασικός. Το αν χρειαζόμαστε τερματοφύλακα θα το εξετάσουμε όταν θα ξέρουμε αν θα έχουμε ή όχι τον Σάχα».

Για τις πωλήσεις:

«Αν θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πουλήσουμε τους καλύτερους. Αν μπορούμε να πάρουμε καλά χρήματα από την πώληση τους και φέρουμε άγνωστους, αλλά εξίσου καλούς, τότε τέλεια. Για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η Σεβίλλη αποτελεί παράδειγμα σε αυτό. Για τον Ντάνι Άλβες δεν έδωσε ούτε 300.000 ευρώ και τον πούλησε 36 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Αν φύγει ο Νάτσο, που μακάρι να μείνει, και η ομάδα ξοδέψει άσκοπα τα χρήματα που θα λάβει τότε θα ζημιωθεί η ΑΕΚ».

Για τον Μανωλά:

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά πρέπει να ωριμάσει. Είναι σαν τους παίκτες των ακαδημιών. Πρόσφατα παρακολούθησα την ταινία «MillionDollarBaby» και ταυτίστηκα με τον Κλιντ Ίστγουντ. Καθυστερούσε την καθοριστική μάχη για τον τίτλο, γιατί δεν ήθελε απλώς να παίξει, ήθελε να κερδίσει. Ένας παίκτης από τις ακαδημίες δεν πρέπει να έχει στόχο να ντεμπουτάρει στην πρώτη ομάδα, αλλά να παίξει σε αυτή. Ο Μανωλάς έχει τις δυνατότητες για να παίξει σε σημαντικές ομάδες, αλλά πρέπει να φανεί ώριμος όχι για να πάει απλώς σε μια ομάδα σημαντική, αλλά και για παίζει βασικός. Κάνει κάποια λάθη λόγω της ηλικίας του, αλλά από τα λάθη μαθαίνουν οι παίκτες. Όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη, μικροί και μεγάλοι σε ηλικία, αλλά όταν είσαι άπειρος, μπορεί να σφάλλεις σε πράγματα που δεν ξέρεις».

Για την παραμονή του:

«Υπάρχει συμβόλαιο και θέλω να το εκπληρώσω αλλά δεν θέλω να υπάρχει η απαίτηση να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως υπάρχει στον Ολυμπιακό, χωρίς να έχουμε αντίστοιχο ρόστερ. Είμαι καλά στην Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος για την ΑΕΚ στην οποία ανήκω. Μου αρέσουν πολύ οι φίλαθλοι μας, με εξαίρεση μια μικρή μειονότητα. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω. Αλλά έχω απαιτήσεις. Θέλω το μάξιμουμ γιατί δίνω το μάξιμουμ.

Δεν μπορώ να δεχθώ να μου ζητήσουν του χρόνου το πρωτάθλημα αν δεν έχουμε ρόστερ για να το διεκδικήσουμε. Για να μείνω θα πρέπει να έχουμε ένα ρόστερ αντίστοιχο με τις απαιτήσεις που θα έχει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός μπορεί, για παράδειγμα να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, γιατί έχει την δυνατότητα να ενισχύεται. Εμείς με τη δουλειά μπορούμε να προκαλούμε φόβο στους αντιπάλους μας, αλλά εγώ δεν θέλω να προκαλούμε φόβο, θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτά όμως θα τα συζητήσουμε μετά το τέλος των πλέι οφ με τον πρόεδρο και θα εξισορροπήσω τις απαιτήσεις μου με τις δυνατότητες της ομάδας».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να ενισχυθεί:

«Ανταγωνιστικό ρόστερ, με δυο παίκτες ανά θέση, ώστε όταν λείπει ένας βασικός αυτός που θα τον αντικαθιστά να είναι ισάξιος του. αυτό γίνεται με δυο τρόπους. Με λεφτά ή με δουλειά και αρκετό ψάξιμο. Το δεύτερο είναι πιο δύσκολο, αλλά όχι απίθανό. Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε συνδυασμός».

Για το όσα ακούγονται περί φυγής του:

«Έχω συμβόλαιο για την ΑΕΚ και καμιά πρόθεση να φύγω. Άλλο θέμα είναι αν οι απόψεις μου και οι απόψεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν θα είναι κοινές. Με τον πρόεδρο θα μιλήσουμε για αυτό μετά τα πλέι οφ. Στην κατάσταση που είναι η ΑΕΚ μπορούμε να μιλάμε για το σήμερα και το αύριο, όχι για το μεθαύριο. Ο πρόεδρος σκέφτεται όπως έγω. Δεν του έχω πει ότι θα φύγω, ούτε αυτός με έχει ρωτήσει τι θα γίνει, γιατί έχω συμβόλαιο.

Αν ήθελα να φύγω, θα είχα φύγει ήδη. Στον μάνατζερ μου έφτασαν τρεις προτάσεις από την Ισπανία και με όλους έκανα το ίδιο. Είπα στον πρόεδρο ότι δεν τις δέχθηκα, ξεκάθαρα, γιατί μετά μπορεί να βγουν άλλα. Το μυαλό μου είναι στην ΑΕΚ. Είμαι μέχρι θανάτου με την ΑΕΚ όσο είμαι προπονητής της».

Τι πρέπει να δείξει η ΑΕΚ για να τον κρατήσει:

«Φιλοδοξία για να βελτιωθούμε και άλλο και λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Τον Ιανουάριο είχαμε τον καλύτερο σχεδιασμό που μπορούσαμε να έχουμε. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στον σχεδιασμό του προηγούμενου καλοκαιριού».

Για το αν θα παίξει ρόλο η απόφαση Παππά:

«Δεν ξέρω αν θα έρθουν άλλοι τώρα που φεύγει ή θα συνεχίσει στο παρασκήνιο, στηρίζονται την ομάδα. δεν ξέρω και δεν είναι αυτό που πρέπει να με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι η ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την σύγκριση Γκρέταρσον – Μόντσι:

«Και ο Μόντσι άπειρος ήταν στο ξεκίνημα, αλλά έφτιαξε ένα δίκτυο οργανωμένο. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς. Ο Άρναρ δουλεύει και ταξιδεύει πολύ για να βρει λύσεις προσιτές για την ΑΕΚ και αρκετά ποιοτικές».

Για τις ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στην Ισπανία. Είναι κρίμα, γιατί ταλέντο υπάρχει. Τα φυτώρια της ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσουν δομή, να δημιουργηθούν τμήματα ανά ηλικίες, να γίνεται δουλειά όπως στην πρώτη ομάδα, ανάλογα με την ηλικία και με τους πολύ καλούς προπονητές που έχουμε να τους μεταδώσουμε μια φιλοσοφία και μια μεθοδολογία δουλειάς. Είναι σημαντικό επίσης να διαμορφώνεται και η προσωπικότητα του παίκτη, να μας απασχολεί και η εκπαίδευση του, γιατί έτσι γίνονται καλύτεροι συμπαίκτες. Έχω δώσει σχετικό πλάνο στον πρόεδρο και μου έχει πει ότι είναι εφικτό να μπει σε εφαρμογή από του χρόνου, ειδικά όταν θα είναι έτοιμο και το τρίτο γήπεδο, αλλά η δουλειά στα φυτώρια δεν αποδίδει καρπούς σε έναν χρόνο. Αν υπάρχει σχέδιο, θα βγουν παίκτες τα επόμενα χρόνια για την πρώτη ομάδα, όπως συμβαίνει τώρα στην Μπαρτσελόνα, στην οποία όποιος παίκτης βγαίνει από τις ακαδημίες έχει το προφίλ αυτού που παίζει στην πρώτη ομάδα».

Για το αν παρακολουθεί την ελληνική αγορά:

«Ναι, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Το πρόβλημα είναι ότι οι μεταγραφές εντός της Ελλάδας είναι πολύ ακριβές. Αυτό που ψάχνουμε είναι παίκτες νεαροί και καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δεν κοιτάμε τα ονόματα, αλλά το προφίλ τους».

Για το αν θα μείνει:

«Θα σας πω σε είκοσι μέρες. Θέλω να υπάρχει η απαίτηση να είμαστε πρώτοι, αν υπάρχει η δυνατότητα να είμαστε πρώτοι. Θέλω να υπάρχει η απαίτηση να είμαι δεύτεροι, αν υπάρχει η δυνατότητα να είμαστε δεύτεροι κλπ. Θέλω φιλοδοξία και η ΑΕΚ θέλει φιλοδοξία και συνήθως όταν θέλεις μπορείς. Αν μπορεί, δεν έχω λόγο να φύγω».

Για τις πιθανότητες παραμονής:

«Θα μείνω 100% μέχρι τα πλέι οφ. Η πρόθεση μου είναι να συνεχίσω και τον επόμενο χρόνο. Θα τα δούμε όλα όταν πρέπει».

Για τους δανεικούς από την Σεβίλλη:

«Τους παίκτες που θέλαμε τον Ιανουάριο από τη Σεβίλλη δεν τους άφησαν να φύγουν. Η πρώτη επιλογή ήταν ο Κάλα και η δεύτερη ο Μπερνάρντο. Ήθελα και τον Χοσέ Κάρλος, αλά αποφάσισε να πάει στην Καρταχένα. Μίλησα με διάφορους παίκτες, αλλά ήταν δύσκολο να έρθουν γιατί δεν τους άφηνε η Σεβίλλη. Του χρόνου όμως αν είμαι στην ΑΕΚ, αν η Σεβίλλη αποφασίσει να δανείσει κάποιον παίκτη που μας ενδιαφέρει θα έχουμε προτεραιότητα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags