Facebook Pixel «Πρωτάθλημα με βρωμιά, στημένα παιχνίδια, βία»
| 2011-05-05 11:59:00

«Πρωτάθλημα με βρωμιά, στημένα παιχνίδια, βία»

«Πρωτάθλημα με βρωμιά, στημένα παιχνίδια, βία»

Δεν θέλει να ακούει για ελληνικό ποδόσφαιρο ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Αλέξης Κεσόπουλος, ο οποίος τόνισε πως είναι αηδιασμένος με την απόφαση να πέσει ο «γηραιός» στην Football League.

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα να πάρουν αυτή την απόφαση. Τα πρακτικά μπορούν από μόνα τους να δικαιώσουν τον Ηρακλή. Το σκεπτικό δεν το έχουμε πάρει ακόμα, για ποιο λόγο δηλαδή υποβιβάζεται η ομάδα. Εμείς από την μελέτη που κάναμε αποδείξαμε ότι τα έξοδα είναι ισοσκελισμένα με τα έσοδα. Με τα μελλοντικά μας στοιχεία μας είπαν άλλωστε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Πλέον αυτό που πρέπει να ξεσκεπάσουμε ότι το γιατί δεν πήραμε την άδεια», είπε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3» και πρόσθεσε:

«Θα δούμε εάν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον Ηρακλή. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος με τον Ηρακλή. Καμία ομάδα δεν έχει θετική θέση στα οικονομικά της και όμως περνάνε από την αδειοδότηση. Ο Ηρακλής γιατί δεν περνάει; Θα το κυνηγήσουμε και θα πάμε το θέμα όσο ποιο ψηλά γίνεται, θα φτάσουμε όπου είναι δυνατόν γίνεται για να δικαιωθούμε. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Έχουμε ένα πρωτάθλημα με βρωμιά, στημένα παιχνίδια και βία. Όταν αυτή η ομάδα δείχνει βελτίωση οικονομική και κρίνεται ότι δεν είναι βιώσιμος, τι να πω... Ο Ηρακλής για πρώτη φορά με την έκθεση βιωσιμότητας μπαίνει στα πρότυπα της FIFA».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags