Facebook Pixel «Νο1 κίνδυνος για μας ο Διαμαντίδης»
Μπάσκετ
| 2011-05-05 15:21:00

«Νο1 κίνδυνος για μας ο Διαμαντίδης»

«Νο1 κίνδυνος για μας ο Διαμαντίδης»

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη «τρέμουν» στην Σιένα, καθώς όπως δήλωσε ο Νίκος Ζήσης τον θεωρούν ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκό, ο οποίος μπορεί να τους κάνει την ζημιά.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά σε άμυνα και επίθεση για να μπορούμε να σταθούμε. Ξέρουν πώς να διαβάζουν τα miss match και να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, καθώς έχουν έναν πολύ καλό πλέι μέικερ. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, να παίξουμε έξυπνα, αλλά και με “καρδιά”. Καμία φορά είναι δύσκολο να συνδυάσεις και τα δύο, αλλά όποιος το κάνει πιστεύω ότι θα έχει τις πιθανότητες να πάρει το ματς», είπε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ στο σάιτ της Ευρωλίγκας.

Σε ερώτηση για το πόσο καλά γνωρίζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Σίγουρα, όμως ξέρω πολύ καλά τους παίκτες του Παναθηναϊκού και εκτός από τους Έλληνες, έχω παίξει μαζί με τον Ντρου Νίκολας και τον Ρομέιν Σάτο. Στο Τρεβίζο (σ.σ. Μπενετόν), πέρσι στη Σιένα με τον Ρομέιν. Γνωρίζω εξίσου καλά αυτούς στους δύο και θα προσπαθήσω να μεταφέρω κάποια μυστικά τους ,για τις δύσκολες φάσεις».

Μεγάλο ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξει ο περιορισμός του Διαμαντίδη, όπως δήλωσε ο Ζήσης: «Προφανώς ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) είναι στην ‘χρονιά’ του. Είναι ο νούμερο κίνδυνος για την ομάδα μου και να το κάνουμε αυτό τότε αυξάνουμε τις πιθανότητες νίκης. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ και γι’ αυτό θα είναι πάντα χρήσιμος για την ομάδα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags