Facebook Pixel «Πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι…»
| 2011-05-06 11:09:00

«Πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι…»

«Πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι…»

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς προειδοποίησε τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας πως είναι ικανοί να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Εννοείται ότι θα πάμε να διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα και πιστεύω ότι όλα μπορούν να συμβούν. Στα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και ότι πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει χαρακτηρίσει ως αουτσάιντερ των πλέι οφ, ο Γιακούποβιτς όμως έχει διαφορετική άποψη: «Πολλοί πιστεύουν ότι είμαστε το αουτσάιντερ στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα, όμως, ξέρουν και μόνοι τους ότι μαζί μας δεν θα έχουνε εύκολα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι μας υπολογίζουν περισσότερο από όσο πιστεύει ο πολύς κόσμος. Πολλά μπορούν να συμβούν στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά εμείς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας αουτσάιντερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags