Facebook Pixel «Πάντα νομίζεις ότι κάτι έχεις ξεχάσει…»
Μπάσκετ
| 2011-05-06 13:04:00

«Πάντα νομίζεις ότι κάτι έχεις ξεχάσει…»

«Πάντα νομίζεις ότι κάτι έχεις ξεχάσει…»

Για ακόμη μία φορά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέφυγε τα μεγάλα λόγια και αποκάλυψε πως το «μυστικό» για τη νίκη απέναντι στην Σιένα είναι ο περιορισμός των λαθών και ο έλεγχος των ριμπάουντ.

«Αν θέλουμε να παίξουμε καλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη. Η Σιένα παίζει επιθετική άμυνα και αναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει πολλά λάθη. Αυτό το στοιχείο και ο περιορισμός των λαθών θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε καλά ποσοστά ευστοχίας. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να ηρεμήσω τους παίκτες μου, ώστε να σουτάρουν με την ίδια ηρεμία που σούταραν σε όλα τα ματς της Ευρωλίγκας μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα… μυστικά της νίκης. «Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά, γιατί η Σιένα είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει, έχει εμπειρία, υψηλό κίνητρο, όπως κι εμείς. Ελπίζω όποιος αγαπά το μπάσκετ να απολαύσει αυτόν τον ημιτελικό. Πιστεύω πως θα γίνει καλό ματς και παρότι οι δύο ομάδες παίζουν καλή άμυνα θα δούμε καλό επιθετικό μπάσκετ».

Όσο για το πώς έχει προετοιμάσει την ομάδα του, ανέφερε: «Εμείς οι προπονητές θέλουμε να τα κάνουμε όλα. Όταν φτάνει η μέρα του αγώνα, ακόμη κι αν έχεις προετοιμάσει τα πάντα, πάντα αισθάνεσαι πως θα ήθελες μία ακόμη προπόνηση. Πάντα νομίζεις πως κάτι ξέχασες να πεις στους παίκτες σου για να είναι προετοιμασμένοι για κάθε έκπληξη».

Τέλος, δεν έκρυψε το σεβασμό του απέναντι στη Σιένα: «Η Σιένα έδειξε χαρακτήρα και το έδειξε στα προημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Έχασε με 48 πόντους στον πρώτο αγώνα, αλλά κατάφερε να προκριθεί. Είναι ένας επιπλέον λόγος για να σεβαστούμε τη Σιένα, τους παίκτες της και τον προπονητή της, Σιμόνε Πιανιτζάνι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags