Facebook Pixel Κοίτα τι έκανες ρε πρόεδρε…
| 2011-01-06 21:42:00

Κοίτα τι έκανες ρε πρόεδρε…

Κοίτα τι έκανες ρε πρόεδρε…

Θιγμένος ο χορηγός με τη συμπεριφορά και τις ύβρεις του Αδαμίδη! Αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι δεν θα συνεχίσει να βοηθάει την ΑΕΚ, αλλά θα βρίσκεται στο γήπεδο επειδή είναι οπαδός της ομάδας.

Δηλώσεις σε αθλητική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Αντώνης Ηλιόπουλος, με τον οποίο διαπληκτίστηκε φραστικά ο Σταύρος Αδαμίδης στον αγώνα με την Κέρκυρα. Ο χορηγός υποστήριξε ότι σταματάει τη βοήθεια προς την ΠΑΕ, αφού δεν γίνεται οι άνθρωποι της διοίκησης να συμπεριφέροντε με αυτόν τον τρόπο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο;

"Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ εδώ και 20 χρόνια. Βλέποντας την ομάδα μου να μην μπορεί να κάνει φάση και να είναι 0-0 με την Κέρκυρα είπα στον κ. Αδαμίδη "αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μεγάλους παίκτες σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ τότε να αποχωρήσετε". Αυτός με εξύβρισε. Αιφνιδιάστηκα και του ζήτησα εξηγήσεις. Εκείνος επανέλαβε την υβριστική φράση, μπροστά μάλιστα στη γυναίκα και το παιδί μου."

-Εσείς πώς θα χειριστείτε το θέμα; Είστε και επίσημος χορηγός της ΑΕΚ.

"Δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι χορηγός στην ΑΕΚ όσο θα είναι πρόεδρος ο κ. Αδαμίδης. Τον κ. Αδαμίδη πρώτη φορά τον έβλεπα. Είπα τη γνώμη μου πολύ ευγενικά και μου απάντησε με αυτόν τον τρόπο. Δε θα συνεχίσω να είμαι χορηγός στην ΑΕΚ όσο εκείνος θα είναι πρόεδρος. Δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθάμε την ΑΕΚ και μας συμπεριφέροντε με αυτό τον τρόπο."

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι η επίσημη χορηγία της επιχείρησης του κ. Αντώνη Ηλιόπουλου ("Πρυτανείον") έληξε την προηγούμενη σεζόν και φέτος ανανεώθηκε μόνο σε επίπεδο προβολής.

-Στο γήπεδο θα συνεχίσετε να πηγαίνετε;

"Μα εννοείται. Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ και πηγαίνω στο γήπεδο με τη γυναίκα μου και το παιδί μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Τόσα χρόνια είμαι χορηγός χωρίς να φαίνομαι."

ΠΗΓΗ: www.contra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags