06/05/11 - 22:15

«Εμείς το θύμα, άλλος ο θύτης…»

Μετά την ΑΕΚ και ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του ΟΠΑΠ να μην καταβληθεί το μπόνους συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Εμείς το θύμα, άλλος ο θύτης…»
28.832views 0shares

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή, έχοντας ενημερωθεί νωρίτερα για την απόφαση της ΟΠΑΠ ΑΕ να μην καταβληθεί το bonus για τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι η ομάδα του Περιστερίου ήταν το θύμα, τονίζοντας ότι επιφυλάσσεται για τη διασφάλιση των συμφερόντων της.

«Mε οργή και αγανάκτηση γίναμε σήμερα γνώστες μιας άδικης απόφασης της ΟΠΑΠ ΑΕ η οποία πέρα από την αντισυμβατική λογική που τη διέπει, δεοντολογικά στερείται και ηθικής!.

Μια απόφαση η οποία εξισώνει το θύμα με το θύτη, ισοπεδώνει κάθε έννοια περί δικαίου και αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός συναινώντας να λήξει ο τελικός-παρωδία χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η χρονική διάρκεια του αγώνα για να σταματήσουν τα έκτροπα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια της για να προστατεύσει
τα συμφέροντά της»,
αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Όπως επισημαίνει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, το παρών στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έδωσε και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.