Facebook Pixel «Έχω ακόμη υψηλή αυτοπεποίθηση»
| 2011-05-07 09:24:00

«Έχω ακόμη υψηλή αυτοπεποίθηση»

«Έχω ακόμη υψηλή αυτοπεποίθηση»

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Grand Prix της Τουρκίας για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ωστόσο, πιστεύει πως θα είναι εξαιρετικός στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές.

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε υπό βροχή τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, καταλήγοντας στις μπαριέρες. Η ζημιά στην RB7 δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στην απογευματινή περίοδο.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να κρατήσω το μονοθέσιο μακριά από τις μπαριέρες – το σημαντικότερο είναι πως είμαι καλά στην υγεία μου. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να επιδιορθώσουμε το μονοθέσιο ενόψει της δεύτερης περιόδου, καθώς οι ζημιές ήταν εκτεταμένες. Ζητώ συγγνώμη από τους μηχανικούς μας για αυτό», είπε αρχικά ο νεαρός οδηγός των «Ταύρων» και πρόσθεσε:

«Το ατύχημα δυσκόλεψε λίγο τις προσπάθειες μας αλλά δεν νομίζω πως αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα για τη συνέχεια αφού ξέρουμε καλά την πίστα από τις προηγούμενες επισκέψεις μας και στο τέλος της ημέρας, χάσαμε μόνο μία περίοδο. Έχω ακόμα υψηλή αυτοπεποίθηση και είδα πως οι διαφορές είναι μικρές. Είχα την ευκαιρία να παρατηρώ με προσοχή τους χρόνους των άλλων, πράγμα διαφορετικό απ’ ότι κάνω συνήθως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags