Facebook Pixel Γραμμή κρούσης στον... αέρα!
| 2011-05-07 10:51:00

Γραμμή κρούσης στον... αέρα!

Γραμμή κρούσης στον... αέρα!

Με τις υπόθεσεις των Μιραλάς-Τζιμπούρ ανοιχτές, τον Βαλβέρδε να μην… καίγεται για τους Πάντελιτς, Μήτρογλου και τον Νέμεθ εκτός πλάνων, η κατάσταση στην επίθεση είναι μετέωρη.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το θέμα του Μιραλάς. Υπό προϋποθέσεις, δηλαδή, υπάρχουν ακόμα ελπίδες μετά την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να συναντηθεί με τον Μαρινάκη. Το ζήτημα είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα παραμένει… ανοιχτό και περισσότερο από όλους ανησυχεί ο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βέλγο επιθετικό, καθώς αυτός ήταν που τον καθιέρωσε στη γραμμή κρούσης, δίνοντας νέα ώθηση στην καριέρα του. Αν οι εξελίξεις είναι αρνητικές, ο Βαλβέρδε θα πρέπει να βρει άλλον επιθετικό με τα δικά του χαρακτηριστικά, προκειμένου να καλύψει το κενό.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι για τον Πάντελιτς ο 48χρονος προπονητής δεν «καίγεται». Όχι ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, αλλά αν βρεθεί μία πρόταση που να ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους», δεν θα έθετε βέτο στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Την ώρα που ο Τζιμπούρ δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα. Όχι ότι υπάρχει κάποια ένδειξη που να δείχνει πρόβλημα, αλλά οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα. Παρότι ο Ισπανός έχει ζητήσει την παραμονή του. Προσοχή, δεν λέμε ότι θα φύγουν Πάντελιτς και Τζιμπούρ από τον Ολυμπιακό, απλώς και οι δικές τους περιπτώσεις είναι λίγο στον... αέρα.

Για τον Μήτρογλου έχουν γραφτεί χίλιες φορές και το θέμα είναι ένα: ο Ισπανός δεν μπορεί τον χαρακτήρα του «Μητρογκόλ». Του παίκτη που δεν δουλεύει όσο χρειάζεται για να βελτιωθεί, που στη διάρκεια των ματς πολλές φορές παίζει μόνο για τον εαυτό του κ.λπ. Κάποιες πηγές από του Ρέντη, άλλωστε, αναφέρουν ότι ίσως δεν ακολουθήσει την ομάδα ούτε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας…

Τώρα όσον αφορά τον Νέμεθ, η κατάσταση μιλάει από μόνη της. Πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και δεν βρίσκει θέση ούτε στην 18άδα. Ο Βαλβέρδε εννοείται ότι δεν τον υπολογίζει για τον Ολυμπιακό, οπότε έχει στρέψει όλη την προσοχή του και αυτός στο θέμα του Μιραλάς. Η γραμμή κρούσης, δηλαδή, βρίσκεται λίγο στον… αέρα αυτή την περίοδο και θα πρέπει σύντομα να μάθουν όλοι τι θα γίνει. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και οπαδοί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags