Facebook Pixel «Ο ΠΑΟ θα παίξει προερχόμενος από το Final 4!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-07 12:10:00

«Ο ΠΑΟ θα παίξει προερχόμενος από το Final 4!»

«Ο ΠΑΟ θα παίξει προερχόμενος από το Final 4!»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έγραψε στο blog που διατηρεί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (15/5) για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Αναλυτικά:

«Μετά την πρόκρισή μας στους ημιτελικούς των πλέι οφ της Α1, έχουμε μπροστά μας την επόμενη μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι. Μέχρι στιγμής φέτος έχουμε νικήσει τον Παναθηναϊκό και στις δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ.

Όμως ο τελικός του Κυπέλλου είναι μία άλλη ιστορία, αφού μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό ματς, το οποίο θα κρίνει τον έναν εκ των δύο εγχώριων τίτλων. Ούτε φυσικά πρόκειται για σειρά, αλλά παιχνίδι νοκ άουτ. Σε αυτό προσθέτουμε και το ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παίξει προερχόμενος από τη συμμετοχή του σε Final-4. Εμείς τις προηγούμενες μέρες αλλά και αυτές που θ’ ακολουθήσουν συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά για το παιχνίδι αυτό όπου θέλουμε τη νίκη και κατ’ επέκταση τον τίτλο.

Το βάρος δεν έχει πέσει μόνο στην τακτική αλλά και στη φυσική κατάσταση, μιας και θα πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τη χρονιά, στους τελικούς της Α1. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς ψηλά και για τον λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί και κάποια φιλικά πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχουμε στη διάθεσή μας και τον Βασίλη Σπανούλη, που δουλεύει πολύ σκληρά για να είναι πανέτοιμος. Θα ήταν ευχής έργον να ήταν όλα τα παιδιά μαζί μας και ο Ρασο και ο Παναγιώτης. Όμως ο αθλητισμός έχει τ’ απρόοπτά του. Όσοι είμαστε υγιείς θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει η πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τις απώλειες που έχουμε σε έμψυχο δυναμικό. Προέχει η σκέψη και η συγκέντρωση στους δύο μας στόχους, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Δουλεύουμε και προπονούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση με την πεποίθηση ότι θα είμαστε πανέτοιμοι να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αρχής γενομένης από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή. Εις το επανιδείν, Θοδωρής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags