07/05/11 - 12:12

Στα 5 εκ. κοστολογείται ο Ριέρα!

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ομάδα της PrimeraDivision ζήτησε από τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία να μάθει την αξία του Αλμπέρτ Ριέρα και η απάντηση που έλαβε ήταν «5 εκ. ευρω».

Στα 5 εκ. κοστολογείται ο Ριέρα!
54.267views 0shares

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε στην Ισπανία μια φήμη ότι ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αλμπέρτ Ριέρα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται να ρώτησε τον Ολυμπιακό, μέσω του Εντουάρντο Μαθία, πόσο κοστολογεί τον 29χρονο Ισπανό.

Αυτό που προέκυψε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είναι ότι ο Θρύλος έχει ορίσει την τιμή του παίκτη στα 5 εκ. ευρώ. Αυτό βεβαίως συνεπάγεται δύο διαφορετικά πράγματα: πρώτον, ότι προφανώς και δεν καίγεται για να πουλήσει τον Ριέρα, γι’ αυτό άλλωστε και έχει ορίσει «τσιμπημένη» τιμή για παίκτη που πλησιάζει τα 30. Δεύτερον, ότι αν έρθει επίσημη πρόταση η οποία συμφέρει οικονομικά τον σύλλογο, αντίστοιχα, δεν θα έχει και πρόβλημα να διαπραγματευθεί την παραχώρησή του. Λογικά άλλωστε και τα δύο…

Πηγή: katimagiko.gr