Facebook Pixel «Σιγά μη σας ζητήσουμε και συγνώμη»!
Μπάσκετ
| 2011-05-07 13:42:00

«Σιγά μη σας ζητήσουμε και συγνώμη»!

«Σιγά μη σας ζητήσουμε και συγνώμη»!

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού, με τον Ομπράντοβιτς να σχολιάζει ότι ο Διαμαντίδης θα κάνει αύριο… όργια στο παρκέ! «Χάρη στους παίκτες μου είμαστε εδώ».

Οι τεχνικοί τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Μακάμπι βρέθηκαν στο «Palau Sant Jordi», για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ο «Ζοτς» σχολίασε αρχικά ότι είναι μεγάλη ικανοποίηση για την ομάδα του το γεγονός ότι θα βρεθεί στον τελικό.

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι δεν πρέπει οι παίκτες του να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν εναντίον της Σιένα:

«Εκ μέρους όλων των μελών του Παναθηναϊκού, είμαστε χαρούμενοι για την ευκαιρία για ακόμη έναν τελικό. Είναι μεγάλη ικανοποίηση με όσα συνέβησαν όλη τη χρονιά. Χάρη στους παίκτες μου είμαστε εδώ.

Η Μακάμπι έχει ποιότητα. Έχει περιφερειακό παιχνίδι, μπορεί κοντά στο καλάθι, παίζει καλή άμυνα. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα χθεσινά λάθη».

Ο πεπειραμένος τεχνικός σχολίασε και το πώς περιμένει τον τελικό, αλλά και τη χθεσινή απόδοση του Διαμαντίδη:

«Ίσως θα πρέπει να ζητήσω "συγγνώμη" εκ μέρους του Διαμαντίδη επειδή δεν έπαιξε καλά. Αύριο θα βάλει 30 πόντους, 15 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Ο Διαμαντίδης κάνει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Στα κρίσιμα ξέρει τι να κάνει τη μπάλα. Είναι αδύνατον να παίζεις στο Final Four και να είσαι πάντα καλός. Όλοι μιλούν για τον τελικό του 2007 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν είναι έτσι».

Ο «Ζοτς» ρωτήθηκε και για τον τελικό εναντίον της Μακάμπι το 2001 και είπε: «Τον θυμάμαι. Η Μακάμπι είχε παίξει καλά. Άξιζε να νικήσει. Πρέπει, όμως, να θυμάστε κι άλλα παιχνίδια. Τον τελικό του 2000, τους ημιτελικούς του 2002 και 2005».

Στόχος να πάρουμε τον τίτλο: «Στην αρχή της χρονιάς η προπόνηση ήταν για να φτάσουμε στα playoffs. Είναι αστείο (γέλια). Παίξαμε πολύ καλά παιχνίδια στα playoffs. Όλοι έλεγαν πως η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί κι είχαν δίκιο. Αλλά εμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε με τους παίκτες για το πώς την κερδίζαμε. Είμαστε εδώ τώρα κι είμαστε χαρούμενοι. Στόχος μας ήταν να πάρουμε τον τίτλο, όχι να περάσουμε τη Μπαρτσελόνα. Θα δούμε τι θα γίνει».

Καλύτερος αύριο ο Νικ: «Μιλήσαμε μαζί του για το τι θέλουμε απ' αυτόν. Ελπίζω αύριο να παίξει καλά. Χθες έπαιξε καλά, ελπίζω αύριο ακόμη καλύτερα».

Εμπιστοσύνη από Γιαννακόπουλους: «Όλος ο κόσμος αναγνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά, αλλά και πόσο μας αρέσει. Να δουλεύουμε, δηλαδή, για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε παίξει 24 τελικούς κι έχουμε πάρει τους 20. Είναι δύσκολο να πεις κάτι εναντίον της ομάδος. Την πρώτη χρονιά μου, το 1999, πήραμε το τρόπαιο και κανείς δε μπορεί να γκρινιάξει. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με εμπιστεύεται».

Δεν παίζει με κόκκινα: «Πρώτη διαφορά του Σχορτσιανίτη σε σχέση με πέρσι είναι πως δεν παίζει στα κόκκινα (γέλια). Παίζει στα κίτρινα. Είναι μία καλή ερώτηση για τους παίκτες. Τον ξέρουμε καλά, έχουμε παίξει αντίπαλοι πολλές φορές. Θα επαναλάβουμε πράγματα που κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια».

Μας αρέσει πολύ: «Αισθάνομαι καλά (γέλια). Διασκεδάζω τα πάντα κάθε ημέρα, σε κάθε προπόνηση. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

Τσαρτσαρής: Να ξεπεράσουμε τον κακό μας ευατό

Από την πλευρά των παικτών στην αίθουσα Τύπου βρέθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος από την πλευρά του σχολίασε: «Παίζουμε με μία σπουδαία ομάδα. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον κακό εαυτό μας και να πάρουμε τον τίτλο».

Για τη δήλωση του Σχορτσιανίτη, δηλαδή ότι αισθάνεται περίεργα που στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του θα βρεθεί αντιμέτωπος με ελληνική ομάδα, ο πεπειραμένος φόργουορντ τόνισε:

«Λογικό να σκέφτεται έτσι, γιατί όλοι θέλουν να γίνουν πρωταθλητές. Είμαστε εδώ για να το πάρουμε. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Δε θα αφήσουμε τον Σοφοκλή και τους άλλους να πάρουν τον τίτλο».

Για την παρουσία του Καλάθη: «Δεν εκπλήσσομαι από τον Νικ. Προσπαθεί κάθε μέρα. Προσπαθεί να βρει νέα πράγματα για εκείνον και την ομάδα. Βελτιώνεται διαρκώς. Έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags