Facebook Pixel «Τα έκανα όλα στην Ελλάδα, έκλεισε ο κύκλος»
| 2011-05-07 14:17:00

«Τα έκανα όλα στην Ελλάδα, έκλεισε ο κύκλος»

«Τα έκανα όλα στην Ελλάδα, έκλεισε ο κύκλος»

Προανήγγειλε την έξοδό του από τον Ολυμπιακό ο Ζαουάντ Ζαϊρί, καθώς με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι τα έκανα όλα στην Ελλάδα, έκανα τον κύκλο μου. Τρία χρόνια είναι αρκετά εδώ. Τα έζησα όλα εδώ, είναι καιρός να δω κάτι άλλο. Έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισα ένα πρωτάθλημα... Είμαι στο τέλος του συμβολαίου μου το καλοκαίρι και μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, επομένως...», είπε αρχικά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Για το αν θα επιστρέψει στη Γαλλία :

«Κοίταξε να δεις, η Γαλλία είναι ενδιαφέρουσα προοπτική. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εκεί. Πάντως, είναι ένα ελκυστικό πρωτάθλημα, αλλά επίσης μου αρέσουν η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία. Θα δούμε...».

Για το πρωτάθλημα με το Ολυμπιακό :

«Αυτή η χρονιά είναι πραγματικά ξεχωριστή. Εξελίχθηκε ιδανικά. Από την αρχή πήραμε το προβάδισμα και τελειώσαμε τη σεζόν πρωταθλητές με 13 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι η ομάδα ενισχύθηκε με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, που της επέτρεψαν να επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από ένα διάλειμμα ενός έτους. Το πρωτάθλημα που πήραμε στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό, είναι ο πρώτος μου τίτλος και επομένως είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags