Facebook Pixel Ανάσταση μετά την Ανάσταση!
| 2011-05-08 10:50:00

Ανάσταση μετά την Ανάσταση!

Ανάσταση μετά την Ανάσταση!

Το Πάσχα έπεσε φέτος τον Απρίλη, η ΑΕΚ όμως έκανε τη δική της Ανάσταση τον Μάιο! Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, πρωτάθλημα στο χάντμπολ. Τι επιφυλάσσει η συνέχεια;

«Κάλλιο αργά παρά… ποτέ», λέει ο θυμόσοφος λαός μία ρήση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από μια αλλοπρόσαλλη αγωνιστική χρονιά και ύστερα από πολλά διοικητικά προβλήματα κατάφεραν στο τέλος να προσφέρουν χαρά στον απογοητευμένο «λαό» τους.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μοίρασε ουκ ολίγες… πίκρες στους φιλάθλους του, με αποκορύφωμα την τεσσάρα και εξάρα από τους «ερυθρολεύκους» του Βόλου και του Πειραιά αντίστοιχα.

Η μπασκετική ΑΕΚ απογοήτευσε ακόμη περισσότερο με τη φετινή της εικόνα, που την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2… Η ερασιτεχνική ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής φύσεως.

Παρόλα αυτά, ο «Δικέφαλος αετός» δείχνει Μάη μήνα να αναγεννιέται από τις στάχτες του και να τραβάει ξανά προς τη δόξα. Ένα Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα στο χάντμπολ έκανε τον κόσμο να χαμογελάει, φουσκώνοντας από υπερηφάνεια.

Το ερώτημα που προκύπτει τη δεδομένη στιγμή, είναι αν η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θα μπορέσει, έστω και τώρα, να κάνει τη διαφορά σε όλα τα τμήματα.

Θα μπορέσει στα πλέι οφ της Super League να πάρει την πρώτη θέση, λαμβάνοντας το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League;

Θα καταφέρει να εξασφαλίσει η "Βασίλισσα" την παραμονή της στην Α1;

Επειδή, όπως είπαμε «κάλλιο αργά παρά ποτέ», η ΑΕΚ έχει ακόμα το περιθώριο να κάνει Ανάσταση μετά την Ανάσταση, δικαιώνοντας τους διψασμένους για επιτυχίες φιλάθλους της.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags