Facebook Pixel «Be like “Mitso”!»
Μπάσκετ
| 2011-05-08 14:25:00

«Be like “Mitso”!»

«Be like “Mitso”!»

Το σλόγκαν της τσεχικής κρατικής τηλεόρασης για τον Διαμαντίδης είναι το «Be like “Mitso”!», καθώς ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε μπασκετμπολίστας που αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά!

Ο άσος από την Καστορία, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην τσεχική τηλεοραση για τα νέα παιδιά, όπου και σχολίασε:

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να είναι λάτρεις του μπάσκετ από την παιδική τους ηλικία και να έχουν παίξει πολύ μπάσκετ με τους φίλους και να αδημονούν να ενταχθούν σε μία οργανωμένη ομάδα... Για να τα καταφέρουν όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους προπονητές τους και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα».

Πιο ολοκληρωμένος παίκτης: «Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί φέτος νιώθω ότι είμαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης και προσφέρω σε περισσότερους τομείς! Βέβαια, πάντα έχω στο μυαλό μου την άμυνα και από την προσπάθεια που καταβάλλω, κερδίζω ενέργεια για την επίθεση... Όλα είναι στο μυαλό και όταν είσαι αποτελεσματικός στην άμυνα, βρίσκεις το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρεις και στην επίθεση!».

Μεγάλο ταλέντο ο Βέσελι: «Πρόκειται για ένα παιδί με πραγματικά πολύ μεγάλο ταλέντο και σπάνια αθλητικά προσόντα! Έχει όλο το μέλλον μπροστά του... Όσον αφορά το ΝΒΑ; Τι να πω; Άμα πραγματικά το επιθυμεί, γιατί όχι; Δεν είμαι τόσος μεγάλος fan αυτού του πρωταθλήματος, αλλά του εύχομαι καλή τύχη, αν και νομίζω ότι δεν την χρειάζεται και πολύ... ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags