07/01/11 - 10:14

Για ποιους «Ντιόγκο» χτυπάει η καμπάνα;

Τα ξεκάθαρα μηνύματα του Μαρινάκη στους παίκτες που δεν έχουν δικαιολογήσει ακόμα τα λεφτά τους! O sportdog πέρασε μια βόλτα από του Ρέντη και μυρίστηκε…

Για ποιους «Ντιόγκο» χτυπάει η καμπάνα;
45.196views 0shares

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τις επιδόσεις κάποιων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Κάποιων ποδοσφαιριστών που παίρνουν πολλά λεφτά και σε καμία περίπτωση δεν τα έχουν δικαιολογήσει με την μπάλα που παίζουν μέχρι τώρα.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στου Ρέντη πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή πέταξε τις σπόντες του για να προλάβει κάποια πράγματα. Όχι ότι «φωτογράφισε» ποδοσφαιριστές, αλλά με τον τρόπο και με αυτά που είπε έδειξε ότι περιμένει από κάποιους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω που δεν το έχουν δώσει ακόμα.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε αναφερθεί, άλλωστε, με δεικτικό τρόπο στις βεντέτες της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ που σε ομιλία του είχε τονίσει ότι πρέπει να βάζουν περισσότερο τα πόδια τους στη φωτιά και να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους όταν έρχονται τα δύσκολα.

Ο Μαρινάκης βλέπει από την αρχή της χρονιάς ότι υπάρχουν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Παρακολουθεί το φαινόμενο και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Εξάλλου, έχει αποδείξει με την περίπτωση του Ντιόγκο ότι δεν μασάει από ονόματα και συμβόλαια. Το καλοκαίρι -παρά τη γνώμη του Βαλβέρδε ότι μπορεί ο Βραζιλιάνος να μείνει στο ρόστερ- ο Μαρινάκης τον έστειλε πακέτο στη Βραζιλία «καίγοντας» στην ουσία μια πολύ δαπανηρή μεταγραφή και μια επένδυση που φαινόταν σημαντική. Και δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει κάτι παρόμοιο αν (ξανα)χρειαστεί…