Facebook Pixel Βιονικός Σισέ
| 2011-01-07 10:15:00

Βιονικός Σισέ

Βιονικός Σισέ

Νέα εγκωμιαστικά σχόλια του γαλλικού Τύπου για τον σταρ του Παναθηναϊκού. «Δεν τα παρατάει ποτέ»! Αν τα παρατούσε κι αυτός, πού θα ήταν τώρα οι «πράσινοι»;

Η ιστοσελίδα «SoFoot.com» έκανε ένα αφιέρωμα στον Γάλλο φορ και στις φετινές του επιδόσεις, αλλά και στο γεγονός ότι το «τριφύλλι» κυνηγάει τον Ολυμπιακό στην κούρσα του πρωταθλήματος:

«Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το 2010 βγαίνοντας ηττημένος από το γήπεδό του, αποδοκιμαζόμενος και απειλούμενος από τους οπαδούς τους. Επεισόδια που θα κοστίσουν στους Αθηναίους δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών εντός έδρας.

Το 2011 έφθασε. Ξεχνούν όλα αυτά και ξεκινούν την επίθεση στον Ολυμπιακό. Για να ξεκινήσουν καλά, ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεισέφερε και ο ίδιος στη νίκη των συμπαικτών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ξάνθης (2-0), πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του σε 16 παιχνίδια (σ.σ. οι Γάλλοι έχουν κάνει λάθος καθώς ο Σισέ έχει παίξει 15 ματς).

Δυστυχώς, αυτή η νίκη δεν αρκεί για να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο, ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηρακλή. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία μάχη των δύο τους για τον τίτλο (όπως πάντα;). Ο Ολυμπιακός έχει πέντε βαθμούς πλεονέκτημα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με την σειρά του έχει δέκα βαθμούς διαφορά από αυτόν που τον ακολουθεί.

Η αναμέτρηση της 26ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ζυγίζει το βάρος του σε χρυσό. Διότι δεν υπάρχει μόνο το Ρεάλ-Μπάρτσα στη ζωή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags