Facebook Pixel Τούμπα στο… Καυταντζόγλειο!
| 2011-01-07 10:44:00

Τούμπα στο… Καυταντζόγλειο!

Τούμπα στο… Καυταντζόγλειο!

Οι Άραβες επενδυτές θέλουν να απεμπλακούν το συντομότερο δυνατό από την νυν έδρα του ΠΑΟΚ και τον Ερασιτέχνη και κάνουν σκέψεις για μετακόμιση στο γήπεδο του Ηρακλή, αν προχωρήσει η επένδυση! Διαβάστε το θέμα.

Στο μυαλό των υποψήφιων επενδυτών, αν τελικά συμμετάσχουν στην ΠΑΕ, είναι η δημιουργία νέου γηπέδου σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ενός σύγχρονου κτίσματος, με εμπορικό κέντρο και λοιπές χρήσεις, το οποίο θα είναι έτοιμο σε 1,5 χρόνο.

Με τον Ερασιτέχνη, όμως, να έχει προχωρήσει στην υπογραφή τριετών και τετραετών συμβάσεων για την ενοικίαση σε χώρους της Τούμπας, οι υποψήφιοι επενδυτές προσανατολίζονται στη μετακόμιση της ομάδας στο Καυταντζόγλειο από τα μέσα της περιόδου 2011-2012! Αφού στον προγραμματισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο για τη συνέχεια.

Κατά πόσο είναι εφικτή μία τέτοια προοπτική, δεν είναι γνωστό. Δεδομένου ότι Ερασιτέχνης και ΠΑΕ προχωρούν μαζί, αλλά και ότι η Τούμπα αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας και όλοι θα ήθελαν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πριν αποχωρήσει η ομάδα από εκεί.

Όλα αυτά, βέβαια, με βάση το σκεπτικό ότι η επένδυση θα προχωρήσει κανονικά και δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags