Facebook Pixel Γκέκας, η οικονομική λύση
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-09 10:41:00

Γκέκας, η οικονομική λύση

Γκέκας, η οικονομική λύση

Ο Ολυμπιακός έχει κατά καιρούς ενδιαφερθεί έντονα για τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος πλέον μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστα ή και χωρίς χρήματα από την Άιντραχτ, αφού το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο.
 

Ο Φάνης Γκέκας αποτελεί μια οικονομική και ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να αποκτήσει τον διεθνή επιθετικό καταβάλλοντας στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ένα μικρό ποσό ή και χωρίς καθόλου χρήματα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Ο Λαρισαίος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα σε ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι σε 6 μήνες θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς να πάρει ούτε ευρώ η Άιντραχτ. Μοιραία λοιπόν, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει τότε μια προσφορά της τάξεως των 200-300 χιλ. ευρώ και να αποκτηθεί ο παίκτης με ελάχιστο κόστος ή φυσικά να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός μαζί του και να υπογράψει ως ελεύθερος σε ένα χρόνο.

Για μια πιθανή μεταγραφή άμεσα πάντως, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα αφού το ποσό που θα ζητήσει η Άιντραχτ θα είναι μεγαλύτερο, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα είναι και απαγορευτικό. Το μόνο που μένει είναι να φανεί εάν ο Θρύλος θα ασχοληθεί ξανά σοβαρά με την περίπτωσή του. Για κάτι τέτοιο θα υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες αν φύγει κάποιος ή κάποιοι από τους επιθετικούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ του συλλόγου…

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags