Facebook Pixel "Του χρόνου καλύτεροι"
| 2011-05-09 16:04:00

"Του χρόνου καλύτεροι"

"Του χρόνου καλύτεροι"

Οδηγό για την ομάδα της επόμενης περιόδου πρέπει να αποτελέσει το φίνις που είχε ο Άρης στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Λαζαρίδης. 

Ο πεπειραμένος αμυντικός μίλησε στο "ArisFM" και σχολίασε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

Στην ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς: «Είναι τιμή για μένα κι ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προσπάθησα με όλη την καρδιά μου να βοηθήσω την ομάδα . Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να λαμβάνει μια τέτοια διάκριση και σπάνιο για μένα που αγωνίζομαι ως αμυντικός γιατί συνήθως MVP βγαίνουν οι επιθετικοί».

Στην πρώτη του χρονιά στον Άρη: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι θα συναντούσα μεγάλο ανταγωνισμό σε μια ομάδα με μεγάλες υποχρεώσεις αλλά με σκληρή δουλειά κατάφερα να διεκδικήσω την θέση μου στην ενδεκάδα».

Στη σημαντικότερη στιγμή με τη φανέλα του Άρη: «Το γκολ που πέτυχα στο Βιθέντε Καλντερόν. Ήταν η πρώτη χρονιά με τη φανέλα του Άρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο για μένα και καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό».

Στο γεγονός ότι ο κόσμος τον εκτίμησε από την πρώτη στιγμή: «Κάθε χρονιά πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να αγαπηθείς από τον κόσμο. Κάθε παίκτης όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να δίνει ό,τι μπορεί γιατί αυτό δείχνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή».

Στο ότι... άργησε να φορέσει τη φανέλα του Άρη και στη νέα σεζόν: «Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει μια παροιμία. Ήταν η καλύτερη επιλογή να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη νέα χρονιά ακόμα καλύτερα και από τον πρώτο γύρο να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία.

Μακάρι να μπαίναμε στα play off. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη χρονιά. Δίνουμε υπόσχεση στον κόσμο ότι η ομάδα του χρόνου θα είναι πολύ δυνατή. Άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έκανε το πέντε στα πέντε, ένα δείγμα για το τι θα δούμε την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags