Facebook Pixel Στο Λονδίνο με «μπλαουγκράνα» αεροπλάνο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-09 16:39:00

Στο Λονδίνο με «μπλαουγκράνα» αεροπλάνο!

Στο Λονδίνο με «μπλαουγκράνα» αεροπλάνο!

Η αεροπορική εταιρεία «Turkish Airlines» ανακοίνωσε πως το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή της Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (28/5) θα είναι βαμμένο στα χρώματα της ομάδας…

«Θα βάψουμε το αεροπλάνο στα χρώματα της Μπάρτσα, το μπλε και το κόκκινο. Η πτήση στο Λονδίνο δεν συμπεριλαμβάνεται στην συμφωνία χορηγίας που έχουμε, αλλά, επειδή έφτασε στον τελικό, θα προσφέρουμε στον σύλλογο τη δυνατότητα να πετάξει με αυτό το αεροπλάνο χωρίς επιπλέον κόστος. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έφτασε στον τελικό», δήλωσε ο Χαμντί Τοπτσού, ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας, η οποία είναι μία από τους χορηγούς των Καταλανών.

Επίσης, τόνισε ότι η εταιρεία του δεν θα μπορέσει να μεταφέρει και φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για τον τελικό, επειδή οι «Turkish Airlines» δεν έχουν άδεια για τακτικές πτήσεις από την Βαρκελώνη στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 30.000 φίλοι των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να κάνουν το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα, μολονότι ο σύλλογος θα πάρει από την UEFA μόνο 25.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags