Facebook Pixel Πεφταστέρια!
| 2011-01-07 11:57:00

Πεφταστέρια!

Πεφταστέρια!

Μπορεί να γράφτηκαν πολλά και να ειπώθηκαν ακόμα περισσότερα για αυτά που ΘΑ έκαναν στα ελληνικά γήπεδα, παρόλα αυτά δεν δικαίωσαν με την παρουσία τους. Δείτε τα αστέρια που δεν έλαμψαν!

Τα εκατομμύρια πολλά, όμως η απόσβεσή τους δεν έχει αρχίσει! Και όσοι ήρθαν ελεύθεροι, πήραν υψηλό συμβόλαιο, όπως υψηλές ήταν και οι φιλοδοξίες του κόσμου. Ασφαλώς υπάρχουν και πολλοί άλλοι (πχ Άλμπερτ Ριέρα, Μοϊσές Ουρτάδο) που κι αυτοί δεν έχουν φορτσάρει και είναι άγνωστο αν θα το καταφέρουν στους μήνες που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΝΕΜΕΘ

Το καλοκαίρι έγινε χαμός με τον Ούγγρο επιθετικό της Λίβερπουλ, τον οποίο είχε στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός (θυμάστε και τις δηλώσεις Νιόπλια), ωστόσο κατέληξε στον Ολυμπιακό. Μάλιστα πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μία απάντηση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Σεμπάστιαν Λέτο από την Λίβερπουλ. Ο νεαρός επιθετικός, για τον οποίο δαπανήθηκαν περίπου 1,1 εκατ. ευρώ είχε δείξει καλά στοιχεία και στην ΑΕΚ που έπαιξε δανεικός, ωστόσο στο λιμάνι η πολυφωνία στην επίθεση τον έφερε τρίτο και τέταρτο επιθετικό! Μόλις 49 λεπτά συμμετοχής έχει στο πρωτάθλημα ο Νέμεθ και 0 γκολ, 0 σουτ προς την εστία και 1 ασίστ.

ΣΙΝΤΝΕΪ ΓΚΟΒΟΥ

Εφυγε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ήρθε ο Γάλλος επιθετικός με το μεγάλο όνομα. Και μάλιστα, κόστισε ο κούκος αηδόνι, αφού το συμβόλαιό του μαζί με τα πριμ ξεπερνούσε το 1,5 εκατ. ευρώ! Τι έχει κάνει μέχρι τώρα; Σημαδεύει τα… πουλιά, όπως συνέβη στη Λεωφόρο όπου απουσίασε ο Σισέ και ο συμπατριώτης του πέταξε κλασικές ευκαιρίες στον κάλαθο των αχρήστων και μαζί βαθμούς ο Παναθηναϊκός (κόντρα στην Ξάνθη στην πρεμιέρα). Συνολικά, η απόδοσή του κυμαίνεται μεταξύ μηδέν και 5 με άριστα το 10! Το καλύτερό του ματς το είχε κάνει με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου που ήταν άριστος τακτικά και είχε πετύχει το μοναδικό γκολ του ΠΑΟ. Η συγκομιδή του είναι: 0 γκολ, 0 ασίστ, 5 σουτ προς την εστία σε 492’ συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα. Καλά που του έκαναν και μείωση συμβολαίου δηλαδή!

ΑΝΡΙ ΚΑΜΑΡΑ

Η μεταγραφή- βόμβα του Ατρομήτου βλέπει το τέρμα σαν το… καλάθι στο μπάσκετ! Ηρθε στα 33 του στην ομάδα του Περιστερίου ο εκ των κορυφαίων Σενεγαλέζων επιθετικός (την τελευταία δεκαετία, με 99 συμμετοχές και 31 γκολ στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο ο Δώνης τα γκολ τα βρίσκει από άλλους παίκτες. ‘Εχει εκρηκτικότητα, όμως είναι αναποτελεσματικός. Και δεν κόστισε λίγα, αφού ο Σπανός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υπέρβαση. Δεν συμβαδίζει όμως η προσφορά του με το όνομά του: σε 1307’ συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχει πετύχει μόλις 1 γκολ σε 33 σουτ προς την εστία. Τουλάχιστον έχει και 2 ασίστ ο ποδοσφαιριστής που έκανε καριέρα και στα βρετανικά γήπεδα.

Για να διαβάσετε το υπόλοιπο θέμα μπείτε στο gazzetta.gr...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags