Facebook Pixel "Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά"
| 2011-05-10 09:10:00

"Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά"

"Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά"

Τον αρρώστησαν τον Αδαμίδη πριν παρουσιάσει το πλάνο βιωσιμότητας της ΑΕΚ. Οικονομική καταστροφή το Κύπελλο με μισό εκ. ευρώ πρόστιμα, μπόνους που έχασε η ΠΑΕ και τα κεκλεισμένων.

Σαν αστροπελέκι έσκασε στην ΑΕΚ το νέο εξοντωτικό πρόστιμο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια των οπαδών της στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν περίμεναν τέτοια οικονομική καταστροφή, με αποτέλεσμα ο Σταύρος Αδαμίδης να αναβάλλει τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (για την Τρίτη), δηλώνοντας ασθένεια…

Τον αρρώστησαν τον πρόεδρο της ΑΕΚ! Τι λέει χαρακτηριστικά το ενωσίτικο σύνθημα; "Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά". Ταιριάζει… γάντι στην περίσταση.

Εκεί που ο 36χρονος δικηγόρος ήταν έτοιμος να μιλήσει για το πλάνο βιωσιμότητας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και την εποχή οικονομικής λιτότητας, μέσω συμμετοχής των Supporters και του κόσμου της ομάδας, ήρθε η ετυμηγορία της Αθλητικής Δικαιοσύνης.

Δηλαδή, η ήδη φτωχή ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει άλλο ένα εξοντωτικό πρόστιμο της τάξης των 300.000 ευρώ (292.500 για την ακρίβεια). Μία καλή μεταγραφή στην ουσία, αφού έτσι και αλλιώς η νέα εποχή στον "Δικέφαλο αετό" απαιτεί και άλλο σφίξιμο στο ζωνάρι.

Αμέσως-αμέσως ο Σταύρος Αδαμίδης έπρεπε να κάνει περαιτέρω υπολογισμούς, καθώς τα νέα οικονομικά δεδομένα μπορούν να αλλάξουν και την πολιτική που είχε χαράξει η διοίκηση για τη νέα σεζόν, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ποιο ήταν το μπάτζετ που διέθεταν οι "κιτρινόμαυροι" πριν την οικονομική καταστροφή του τελικού; Ένα εκατ. ευρώ για όσους δεν θυμούνται.

Αν πάρετε το κομπιουτεράκι και κάνετε τις πράξεις, θα δείτε ότι η ΑΕΚ φέτος έχει χάσει εξαιτίας των επεισοδίων, μισό εκ. ευρώ από πρόστιμα και μπόνους, δηλαδή τις μισές μεταγραφές που ήταν σε θέση να κάνει.

-200.000 ευρώ "κόπηκαν" από τον ΟΠΑΠ από το μπόνους της κατάκτησης του Κυπέλλου

-300.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στον τελικό με τον Ατρόμητο

Σύνολο: 500.000.

Αν σε όλα αυτά, συμψηφίσουμε τα 100.000 ευρώ που της είχαν επιβληθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, μαζί με τα διαφυγόντα κέρδη από τα εμπορικά μας με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, τότε μιλάμε για πλήγμα που ξεπερνάει τις 600.000!

Και ποιος δεν θα αρρώσταινε, όποιος διάβαζε αυτά τα νούμερα! Θα τη γλίτωνε ο Αδαμίδης;

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πλέον, είναι τι θα πει για όλα αυτά το αφεντικό της ΑΕΚ, στη συνέντευξη της Τρίτης (13:00). Καλό το Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα, μετά από 9 χρόνια, αλλά της κόστισε ο …κούκος αηδόνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags