10/05/11 - 11:03

Θρύλος και στην Κύπρο!

Σούπερ υποδοχή για τον Ολυμπιακό στην Κύπρο.

Θρύλος και στην Κύπρο!
50.157views 0shares

Χωρίς προβλήματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στη Λάρνακα όπου την υποδέχτηκαν 60 περίπου φίλοι της ομάδας, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παιδάκια από τις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες της Κύπρου που πρόσφεραν ανθοδέσμες στα μέλη της αποστολής.

Ανθοδέσμες μοίρασαν στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του Ολυμπιακού τα παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας στο Νησί της Αφροδίτης, όπου αφίχθη η «ερυθρόλευκη» αποστολή λίγο μετά τις 10.15 το πρωί.

Την ομάδα υποδέχτηκε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Γιώργος Αμανατίδης, ενώ στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και περίπου 50-60 άτομα που χειροκρότησαν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το μεσημέρι μια αντιπροσωπεία μάλιστα των παικτών θα βρεθεί σε σχολές ποδοσφαίρου στην Λεμεσό και μια άλλη στη Λάρνακα, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη σε ίδρυμα της Λεμεσού αλλά και σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό ξεκινά σήμερα το απόγευμα με την αναμέτρηση στο ΓΣΖ της Λάρνακας κόντρα στην τοπική ΑΕΚ (20:00) όπου ο Βαλβέρδε θα προσπαθήσει να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει για ορισμένους παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Πηγή: katimagiko.gr