Facebook Pixel Ο καλός Μιραλάς, ο κακός Ενροτό!
| 2011-05-10 11:17:00

Ο καλός Μιραλάς, ο κακός Ενροτό!

Ο καλός Μιραλάς, ο κακός Ενροτό!

Το σίριαλ της υπόθεσης «Μιραλάς» είχε θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό, αφού ο Βέλγος τα βρηκέ αμέσως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μακριά από τον... Κριστόφ Ενροτό!

Πέρασαν αρκετοί μήνες από την πρεμιέρα του... σίριαλ «Κέβιν Μιραλάς» στην... τηλεόραση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μια υπόθεση που η αρχή της χρονολογείται κάπου στα μέσα του Οκτώβρη και το οριστικό τέλος της ήρθε στα μέσα του Μαϊου, δηλαδή περίπου 8 μήνες μετά!

Τελικά, ο κακός «δράκος» (Κριστόφ Ενροτό) νικήθηκε και ο «πρίγκηπας» - Κέβιν Μιραλάς έμεινε στο Λιμάνι της καρδιάς του (Ολυμπιακός), όπου λατρεύεται από την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του συλλόγου, όχι άδικα, καθώς ο Βέλγος έδειξε πως έχει το ταλέντο, την ηλικία, την κλάση και την αγάπη προς τον σύλλογο για να γίνει ο επόμενος ηγέτης των «ερυθρόλευκων».

Ο «σκληρός» Ελβετός μάνατζερ...

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που στην ζωή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό τα πάντα έγιναν πιο δύσκολα.
Ο Ελβετός ατζέντης, έχοντας την φήμη του πολύ σκληρού διαπραγματευτή έφτασε στα όρια τους πολλές φορές τους ανθρώπους των Πειραιωτών, αφού τη μία εμφανιζόταν να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Μιραλάς στο Λιμάνι και την άλλη «μπέρδευε» τα πράγματα με δηλώσεις του, είτε στον βελγικό, είτε στον ελληνικό Τύπο, όπου φαινόταν πόσο «ψυχρός» επαγγελματίας είναι, χωρίς να λογαριάζει την δεδομένη επιθυμία του 23χρονου επιθετικού, η οποία ήταν μία και μοναδική.

Να μείνει στον Ολυμπιακό, όπου οι φίλοι της ομάδας τον λατρεύουν, ενώ και ο ίδιος ο Μιραλάς αναγνώριζε πως οι Πειραιώτες έδωσαν άλλη τροχιά στην καριέρα του που η αλήθεια είναι οτι βρισκόταν σε πτώση μέχρι να πιάσει Λιμάνι.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags