Facebook Pixel «Να τιμωρηθώ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Πάρις Χίλτον!»
| 2011-05-10 11:27:00

«Να τιμωρηθώ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Πάρις Χίλτον!»

«Να τιμωρηθώ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Πάρις Χίλτον!»

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε πως δεν θα ανακαλέσει για τη δήλωση «το ποδόσφαιρο και το κράτος είναι μπουρδέλο» που έκανε μετά το τέλος του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Ρωτήθηκα από τον Εισαγγελέα αν ανακαλώ τις δηλώσεις μου και αν τις έκαναν εν θερμώ και απάντησα ότι τα είπα εν ψυχρώ και με μεγάλη ωριμότητα. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά θα ζητήσω να τιμωρηθώ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Πάρις Χίλτον στην Αμερική, με κοινωνική εργασία», είπε αρχικά στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που είναι δημοκρατική και δεν μπορείς να ταπεινώνεις τον άλλον. Δεν ανακαλώ σε καμία περίπτωση. Είναι ένας τρόπος έκφρασης και δεν είναι το θέμα όσα είπα, αλλά όσα έγιναν. Όταν με ρώτησαν οι δικαστές, τι να έκαναν οι σεκιούριτι τους είπα ότι στην Αγγλία αν βρίσεις μόνο από την εξέδρα σε πετάνε έξω και αν μπεις σε βάζουν φυλακή. Ρώτησα αν υπάρχουν κάμερες και μου είπαν ναι, οπότε τους λέω τους αναγνωρίσουν την επόμενη μέρα και να τους βάλουν φυλακή, αλλά μου είπαν ότι το πάω πολύ βαθιά».

Επίσης, σχολίασε και το πέρασμά του από την ΑΕΚ: «Μου έκανε πάρα πολύ καλό η εμπειρία της ΑΕΚ. Είναι διαφορετικό να είσαι σε ομάδα με πιεστικές συνθήκες και να μην την πετυχαίνεις σε καλό τάιμινγκ. Αν αξιολογήσεις αυτή την εμπειρία σωστά, ακόμα και αν δεν είναι καλή, σε βοηθάει για τη συνέχεια. Πλέον ξέρω πολύ καλά τις δυνάμεις μου».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: «Τα θέλω μας φέτος ήταν διαφορετικά σε σχέση με αυτά που θα έχουμε την επόμενη σεζόν. Φέτος ήμασταν ομάδα ενός χρόνου. Θέλαμε να διεκδικήσουμε είσοδο στα πλέι οφ και να πάμε όσο πιο μακριά γινόταν στο Κύπελλο. Ωστόσο μας κόστισαν δύο πράγματα, πρώτον ήμασταν αναποτελεσματικοί σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάναμε και δεύτερον προσφέραμε πράγματα στον αντίπαλο σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στην έδρα μας. Δώσαμε βαρύτητα στο να πάμε στον τελικό, αφού στην έκτη αγωνιστική του 2ου γύρου ήμασταν στην έκτη θέση και λέγαμε μία νίκη θέλουμε για να σωθούμε θα την πάρουμε

Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με 5 παίκτες από 17-21 χρονών στη βασική ενδεκάδα. Όλοι Έλληνες. Δεν είναι μονόδρομος η επιλογή μας αυτοί για κάλλιστα μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιους μεγάλους σε ηλικία παίκτες, που δεν θα συνεχίσουν με εξίσου έμπειρους και μεγάλους σε ηλικία. Το έχουμε σκεφτεί σοβαρά και θα πάρουμε παιδιά από την ακαδημία. Σε αυτό το σχέδιο και το πλάνο συμφωνεί απόλυτα και ο Γιώργος Σπανός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags