07/01/11 - 13:13

Μια ξανθιά σεξοβόμβα για Μελβούρνη…

Δεν είναι ανάγκη να μπει… βόμβα σε ένα αεροπλάνο για να γίνει χαμός. Αρκεί και μια ξανθιά σεξομβόμβα. Διαβάστε το σχετικό ανέκδοτο και θα καταλάβετε...

Μια ξανθιά σεξοβόμβα για Μελβούρνη…
22.707views 0shares

Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν μια ξανθιά σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση. Η αεροσυνοδός πήγε αμέσως κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της. Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.

Η ξανθιά, όμως, απάντησε "είμαι νέα, όμορφη, ταξιδεύω για Μελβούρνη και θα μείνω εδώ". Η αεροσυνοδός μπήκε τότε στο πιλοτήριο και εξήγησε στον πιλότο τι συμβαίνει. Ο συγκυβερνήτης βγήκε έξω και προσπάθησε να εξηγήσει στην ξανθιά ότι είχε πληρώσει για οικονομική θέση και δεν επιτρεπόταν η παραμονή της στην πρώτη θέση.

Η ξανθιά, όμως, για μια ακόμα φορά απάντησε "είμαι νέα, όμορφη, ταξιδεύω για Μελβούρνη και θα μείνω εδώ".

Ο συγκυβερνήτης επιστρέφει απελπισμένος στο πιλοτήριο. Ο πιλότος τον βλέπει και τον ρωτάει "ξανθιά είναι είπες; Κανένα πρόβλημα. Είμαι παντρεμένος με ξανθιά και μπορώ να μιλήσω την γλώσσα της". Την πλησιάζει, της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και αμέσως η ξανθιά σηκώνεται και λέει στον πιλότο "συγνώμη δεν το ήξερα" και επιστρέφει πίσω στην οικονομική.

Οι άλλοι δύο έχουν μείνει να κοιτάζουν απορημένοι. "Τι στο καλό της έχεις πει;". Και ο πιλότος τους στέλνει αδιάβαστους με την απάντησή του: "Της έχω πει ότι οι πρώτες θέσεις δεν πηγαίνουν Μελβούρνη!"