Facebook Pixel "Supporters ή διάλυση!"
| 2011-05-10 14:20:00

"Supporters ή διάλυση!"

"Supporters ή διάλυση!"

O Αδαμίδης τα έχωσε στους οπαδούς που δεν πάνε γήπεδο και ξεκαθάρισε ότι το μέλλον της ΑΕΚ είναι μόνο οι Supporters! "Κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ". Στη φόρα οι σπατάλες Ντέμη!

Ο πρόεδρος της Ένωσης κατηγόρησε ανοιχτά τους οπαδούς για τη μειωμένη φετινή προσέλευση και τα πολλά κεκλεισμένων των θυρών που στοίχησαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ οικονομικά. Μάλιστα, χαρακτήρισε μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ένωσης τους Supporters.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έβγαλε στη φόρα σπατάλες από την εποχή της διοίκησης του Ντέμη Νικολαϊδη, είπε ότι αυτό δεν αποτελεί μομφή κατά του πρώην προέδρου της Ένωσης, ωστόσο τόνισε ότι η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων λειτούργησαν εις βάρος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Σήμερα θα μιλήσουμε ανοιχτά, χωρίς μισόλογα, όπως κάναμε από την πρώτη ημέρα. Θα κλείσουμε το κεφάλαιο και θα χαράξουμε όλοι ενωμένοι μια νέα πορεία.

Πάει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η διοίκησή μας ανέλαβε την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στόχοι μας να καταλάβουμε οικονομική κατάσταση, τα δομικά προβλήματα και πώς έφταιξαν, αφού είχαμε σαφή εικόνα βάσεις για εξυγίανση.

Το έργο της νυν διοίκησης

Καταφέραμε να σταματήσουμε την οικονομική αιμορραγία, να γίνουν σαρωτικές δομικές αλλαγές, να ολοκληρωθεί το έργο πνοής με πρωτεργάτη τον κ. Νοτιά, να γίνουν διαδικασίες για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, να έχουμε ουσιαστικό ρόλο στα κέντρα αποφάσεων και το σημαντικότερο την επιστροφή στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το μετοχολόγιο της ΑΕΚ έχει ως εξής: Παππάς 34,5, Νοτιάς 34,5, Ερασιτεχνική 10 + 6,66 από Κανελόπουλο, Γκίκας-Γκούμας 4,3, Θανόπουλος 2,8 κ .ο. κ.

Τι πλήρωσε, τι πήρε

Παλιά δεν πληρώναμε υποχρεώσεις και τις σπρώχναμε και τις συναντούσαμε στο μέλλον...

Έχουμε πληρώσει 4,5 εκατ. για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στο ρόστερ μας.

Δεύτερο θέμα η προείσπραξη χρημάτων από χορηγίες. 2 εκατ. πήραμε το 2007 από την Puma που έπρεπε να πάρουμε φέτος.
Το 2008 πήραμε 2,2 από τη Diners για μια τριετή συμφωνία.
Φέτος είχαμε αύξηση γιατί είχαμε 18 νέα συμβόλαια και φυσικά την ανανέωση του Νάτσο Σκόκο.

Όλα μας τα δάνεια είναι σε ένα σταθερό δάνειο πλέον.

Έχουμε βέβαια μείωση στα εισιτήρια. Και μειωμένα κέρδη από τα εισιτήρια σε σχέση με πέρυσι 5,5 εκ. ευρώ.

Κληρονομήσαμε 60 εκατ. υποχρεώσεις και μέσα σε έναν χρόνο φτάσαμε στα 47,5 εκατ.
Έξι εκατ. θέλουμε για να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας τώρα.

Το πραγματικό χρέος

Να τελειώσει το παραμύθι με τα χρέη της ΑΕΚ. Είναι 33,754,000 ευρώ και όχι 100 και 140 εκατ. που λένε.

Μόλις πληρώσουμε ποδοσφαιριστές θα είναι 27 εκατ. Όλα τα άλλα απόλυτα υπό τον έλεγχό μας.

Δυσμενής παράγοντας φέτος η αύξηση της φορολογίας, περαιώσαμε επίσης τις χρήσεις 2003-2006 και έχει ελέγχει φορολογικά μέχρι Φλεβάρη 2011.

Δεν χρωστάμε τίποτα στο Δημόσιο. Κάθε μήνα πληρώνουμε 450,000 ευρώ.

Σύγκριση εξόδων πέρυσι και φέτος. Από 34 εκατ. τα ρίξαμε στα 27 εκατ.

Μειώσεις σε έξοδα

Μισθοί: Μείωση 11,38%, αμοιβές τρίτων: -26,34%, παροχές, ενοίκια, κλπ: -10%, διάφορα έξοδα: -8%
Πέρυσι όταν αναλάβαμε ΑΕΚ, έσπαγε ένα τζάμι στην ΠΑΕ, παίρναμε προμηθευτή μας έλεγε 500 ευρώ, τα δίναμε. Καμία έρευνα αγοράς. Ό,τι μας έλεγαν πληρώναμε.

"Κλαίμε το κάθε ευρώ"

Τώρα πρόγραμμα διαγωνισμού και παίρνουμε προσφορές για οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει. Έλεγχος για κάθε ευρώ που βγαίνει από το ταμείο μας. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στην ΑΕΚ. Κλαίμε το κάθε ευρώ.

Αποσβέσεις παγίων: Απαιτείται σημαντική μείωση και λόγω επιταγών UEFA αλλά και για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

4,5-5,5 εκατ. μείωση εσόδων. Αν τα είχαμε, το έλλειμμα θα ήταν 5,3 ένα από τα καλύτερα που θα είχαμε. Αυτό οφείλεται... Αύξηση ΦΠΑ, οικονομική κρίση, χαμηλή προσέλευση φιλάθλων, τιμωρία σε εντός έδρας αγώνων, απώλεια εσόδων με Νταντί, απόφαση Πολιτείας να χάσουμε τα 200,000 ως μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αύξηση προστίμων λόγω οπαδών! Η εικόνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν ντροπή! Ειδικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν κόψαμε ούτε 5.000 ευρώ.

Φέτος εισιτήρια διαρκείας τα λιγότερα, 12,421 και εισπράξεις 4,3 εκατ. ευρώ.

Από πέρυσι 2,2 εκατ. ευρώ μείωση. Πέρυσι πουλήσαμε 100 χιλ. απλά εισιτήρια, φέτος 86 χιλ.

Γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια: Το σημαντικότερο στοίχημα της διοίκησης. Χέρι Χέρι με Ερασιτεχνική και Δήμο. Θα υπογραφεί μνημόνιο την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε την απόλυτη στήριξη. Αν μπορέσουμε να χτίσουμε γήπεδο, η προοπτική της ΑΕΚ θα αλλάξει άρδην.

Ακαδημίες... Για πρώτη φορά τμήμα σκάουτινγκ για όλα τα τμήματα. Πέντε παίκτες από Β΄ ομάδα προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Οι στόχοι

Επόμενη μέρα, προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. θέλουμε μια ΠΑΕ πιο λειτουργική. Οι στόχοι μας: Μείωση λειτουργικού κόστους, αναδιάρθρωση του ρόστερ, μια πιο ελληνική ΑΕΚ, άμεση επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων με όλους, καταπολέμηση της βίας. Να ισοσκελίσουμε οικονομικά εντός 24-30 μηνών. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου.

Για τον έλεγχο της BDO που δημοσιεύτηκε τον Γενάρη, επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, ο διαχειριστικός έλεγχος έγινε χωρίς καμία παρέμβαση από διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ...

...δημοσιεύτηκε αυτούσιος, όπως ήταν η δέσμευσή μας. Αναλύει αρκετές ομιχλώδεις καταστάσεις και πράξεις. Δεν είμαστε εισαγγελείς, ούτε θα κατηγορήσουμε κόσμο. Θα κινηθούμε νομικά όταν το κρίνουμε...

"Περίεργα πράγματα ο Νικολαϊδης"

Δεν είμαστε για να κατηγορήσουμε κ. Νικολαϊδη. Έκανε πολλά καλά, έφερε κόσμο στο γήπεδο, προέβη πωλήσεις ποδοσφαιριστών που ωφέλησαν ΑΕΚ, αλλά αρκετές περιπτώσεις είναι τουλάχιστον περίεργες. Είπα και πριν δεν υπήρχαν διαγωνισμοί για τις προμήθειες. Δεν υπήρχε διαδικασία έγκρισης οικονομικών όρων, αφού όλα τα ενέκρινε μόνο ο πρόεδρος. Σήμερα αυτό γίνεται από το ΔΣ.

Έξοδα πολλά χωρίς παραστατικά.

Μεταγραφή Ενσαλίβα 660,000 αρχικό ποσό, μία ημέρα μετά νέο συμφωνητικό αυξημένο κατά 300,000.

Μεταγραφή Ασκάρατε. Η ΠΑΕ πλήρωσε δύο φορές από 41,650 ευρώ τον ίδιο μάνατζερ! 30/6 και 1/7.

Δανεισμός του Πελετιέρι: 1,2 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο.

Δύο πληρωμές σε δύο εταιρείες. 185,000 και 85,000 αντίστοιχα και διαγραφή ποσών, χωρίς παραστατικά και αποδείξεις.

Μεταγραφή Ντελίμπασιτς: Καταβολή Παρτιζάν 340,000, ενώ στο συμφωνητικό έγραφε για 210,000 ευρώ.

Πρώην εμπορικός διευθυντής 275,125 το 2007, 471,559 το 2008, 895,000 πήρε ως μισθό σύνολο, ενώ θα έπρεπε να είναι κάτω από 250,000 ευρώ.

Δεν κατηγορούμε τον κύριο, αλλά να μάθουμε με ποια λογική δόθηκαν αυτά τα χρήματα. Και δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητο, κινητά κλπ.

Πρώην γενικός διευθυντής Το συμφωνητικό για κάθε μήνα 3,000 ευρώ και την επόμενη μέρα νέο με μπόνους 42,000 ευρώ ετησίως!

Ο μάνατζερ κ. Διμιτζόγλου: Καλοκαιρινή προετοιμασία κλπ. 539,705 ευρώ.

Πρώην λογιστής: Ετήσια αμοιβή 62 χιλ. καθαρά. Έλαβε επίσης 52,000 για 2005, αν και ξεκίνησε το 2006! Πήρε 117 χιλ. για το 2007.

Παράλληλα υπήρξε έμμισθος υπάλληλος της ΠΑΕ και ταυτόχρονα λογιστής της EMPIRE με 50,000 μισθό.

εκκαθάριση εισιτηρίων ΑΕΚ - Μίλαν, έλλειμμα 60,000 ευρώ που στη συνέχεια διαγράφηκε...

Για 35 ημέρες απασχόλησης ένας άλλος οικονομικός διευθυντής πήρε 70,000 καθαρά.

Έχουμε δει τα ελαττώματα, τα έχουμε διορθώσει δεν θα τα δείτε από εμάς. Θα αναζητηθούν νομικές ευθύνες και αν υπάρχουν θα κινηθούμε εναντίον τους.

Να κοιτάξουμε το αύριο ενωμένοι. Καμία μομφή απέναντι σε Νικολαϊδη και Θανόπουλο. Να κοιτάξουμε μπροστά. Λάθη έκαναν, λάθη κάνουμε κι εμείς.

"Μονόδρομος οι Supporters"

Θα παρουσιάσουμε πλάνο που θα αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ. Ηγέτης της είναι ο κόσμος και όχι οι Νικολαϊδης. Μελισσανίδης, Αδαμίδης. Να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να πούμε τι ομάδα θέλουμε.

Κάνουμε προσπάθεια για εξορθολογισμό της ΠΑΕ. Είναι μονόδρομος. Χρειάζεται σύνεση και πλάνο. Παππάς και Νοτιάς όποτε τους χρειαστήκαμε είναι εδώ. Αν υπάρξει στήριξη και ανταπόκριση από τον κόσμο. Φέτος είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδας και πρώτοι στα πλέι οφ.

Ο κ. Παππάς δεν θέλει να λειτουργεί ως μεγαλομέτοχος, θα συνδράμει με τους Supporters. Και ο κ. Νοτιάς τα ίδια είπε. Δεν έχουν δεσμευτεί πως θα βάλουν τα 5,8 εκατ. που θέλουμε.

Αν ο κόσμος είχε ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας, δεν θα είχαμε καμία απολύτως ανάγκη για τα λεφτά που χρειαζόμαστε μέσα στον Ιούνιο.

Γίνονται κι άλλες κινήσεις και τα χρήματα θα μαζευτούν. Μονόδρομος οι Supporters.

Δεν καλούμε κόσμο να καλύψει την τρύπα. Ένα ποσό και τα υπόλοιπα για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Παππας και Νοτιάς το 2004 συμφωνητικό διαχείριση εν λευκώ κ. Νικολαϊδη. Δεν υπήρχε τακτική ενημέρωση. Δεν έκανε μόνο λάθη. Ξαναείπα έκανε πολύ καλά πράγματα. Έδωσε όραμα, συσπείρωση, άφησε προίκα εισιτήρια διαρκείας. Έγιναν πολλά λάθη. Έφυγαν χρήματα χωρίς έλεγχο. Οι μέτοχοι έχουν αναλάβει την ευθύνη τους.

Ο κ. Παππάς έχει πληρώσει πολλά περισσότερα από όσα του αναλογούν. Μόνο αυτός και ο κ. Νοτιάς συνδράμουν οικονομικά. Γκούμας και Χατζηιωάννου έφυγαν αφήνοντας προίκα 5 εκατ. Από τότε κανείς άλλος δεν έχει βοηθήσει.

"Η εξουσία στον κόσμο"

Καιρός πια η εξουσία να πάει στα χέρια του κόσμου της ΑΕΚ. Δεν είναι ακριβώς λαϊκή βάση. Είναι ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο, ένα πρωτοποριακό πλάνο. Πιστεύω μπορεί να φέρει ΑΕΚ στο επίπεδο που της αξίζει και να φέρει νέες επιτυχίες. Είναι η μόνη λύση. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, επιχειρηματίες δεν υπάρχουν.

Για εμάς πολύ εύκολο να παραιτηθούμε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι. Θέλουμε την επόμενη μέρα της ΑΕΚ στα χέρια των οπαδών της. Εμείς προσφέρουμε οικονομική εξυγίανση, επιτυχίες και αλήθειες.

Θέμα Ριζούπολης: Το εξετάζουμε... Σε 10-15 ημέρες πιο σαφή εικόνα για νέα σεζόν. Εγχώριες διοργανώσεις εκεί και Ευρώπη στο ΟΑΚΑ.

Για να προσελκύσουμε τον κόσμο, παρά τα λάθη, κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει πως δεν λέμε την αλήθεια και πως δεν προσπαθούμε. Χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου της δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Δεν γίνεται ενώ ζητάμε 9 χρόνια μια κούπα, να την παίρνουμε και να έχουμε 5,000 κόσμος. Ο κόσμος δεν πρέπει να έχει απαιτήσεις χωρίς να έρχεται στο γήπεδο. Αν είχαμε 45,000 κόσμο, θα σας έλεγα αν η ΕΠΟ θα έριχνε 3 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Δείξτε μου εσείς τους επενδυτές που είναι έξω από την πόρτα μας... Δεν υπάρχει κανείς. Οι δύο μέτοχοι έχουν συνδράμει τα μέγιστα, δεν θα υπήρχε ΑΕΚ, έχουν κουραστεί, έχουν βάλει πολλά λεφτά, θέλουν συμπαράσταση.

Αν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι επενδύσουν, θα απομονώσουν τους χούλιγκανς. Καταδικάζουμε τα πάντα και όσα έγιναν στον τελικό.

Η Πολιτεία διαχειρίζεται το θέμα της βίας με προχειρότητα. Πολιτεία και Αστυνομία να αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν το θέμα. Άλλη η δυναμική της ΑΕΚ με 45,000. Με 5,000 δεν την υπολογίζει κανείς.

Σας εγγυώμαι σύνεση στα έξοδα και αγωνιστικές επιτυχίες. Υπήρχε αμφισβήτηση και πέρυσι, αλλά είδατε τι πετύχαμε φέτος. Αν θέλετε να πάμε την ομάδα στη Β΄ εθνική, θα την πάμε. Για το γήπεδο είμαι σίγουρος πως οι πόροι θα βρεθούν.

Δεν αποκλείουμε να πάρουν μετοχές ο κόσμος της ΑΕΚ. Η κίνηση Supporters εντελώς εξω-διοικητικοί. Εγγυάται συγκεκριμένη και ουσιαστική συμμετοχή στα διοικητικά δρώμενα. Το να πάρει ένας 40-50 μετοχές, δεν λέει κάτι. Τώρα θα πάρουν μεγάλο αριθμό μετοχών και θα είναι 1ος ή 2ος μέτοχος. Θα μπορεί να ορίζει διοικήσεις.

Φως στην άκρη του τούνελ υπάρχει... Η προσπάθεια θα γίνει μία φορά. Αν αποτύχει, πάει...

Οι μέτοχοι δεν βάζουν τα χρήματα της κακοδιαχείρισης των επτά χρόνων. Οι δύο που έχουν απομείνει, ό,τι τους ζητάμε το βάζουν. Μακάρι να το έκαναν. Δεν το κάνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν δέχομαι ομάδες με μικρότερη δυναμική να έχει περισσότερο κόσμο. Όλοι βιώνουμε οικονομική κρίση. Δεν είναι αυτή η ΑΕΚ που γνωρίζω, δεν είναι η ΑΕΚ που αγάπησα.

Αν δεν είχαμε καταφέρει τίποτα, θα το καταλάβαινα. Αλλά η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος και πρώτη στα πλέι οφ.

Δεν μπορούμε να ζητάμε μεγάλα πράγματα, όταν απέχουμε.

Για τα επεισόδια: Γίνονται προσπάθειες να απομονωθούν όσοι δημιουργούν προβλήματα. Σε συνεργασία με οργανωμένους θα τους αφήσουμε εκτός γηπέδου.

Δεν μπορούμε να συλλαμβάνουμε κόσμο, δεν μπορούμε να στείλουμε κόσμο στη φυλακή. Αν δεν αποφασίσει η Πολιτεία να κάνει κάτι, εμείς δεν μπορούμε ως ΠΑΕ να κάνουμε πολλά.

Η μόνη λύση να κόψουν τις 200,000 από την ΑΕΚ. Μια ζωή όλη η αυστηρότητα εξαντλείται στην ΑΕΚ. Δεν έχουν καμία πρόταση.

"Έχει συμβόλαιο ο Χιμένεθ"

Δεν θα μιλήσουμε για τα αγωνιστικά καθόλου, γιατί τρέχουν υποχρεώσεις. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής έχει άλλον έναν χρόνο, χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και αυτό είναι όλο.

Η ΑΕΚ έχει πληρώσει 0 ευρώ για το προπονητικό κέντρο. Για να πληρώσουμε το νοίκι, θα πρέπει να στείλει λεφτά ο κ. Νοτιάς. Άρα δεν έχει κανένα όφελος. Έχει βάλει 17 εκατ. στην ΑΕΚ και θα αργήσει να τα πάρει.

Η ΑΕΚ έπρεπε να τιμωρηθεί για τα επεισόδια. Όμως, μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ΕΠΟ και Αστυνομία. Πολλά άτομα δεν ήταν φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Μία δυναμική συμμετοχή του κόσμου θα αποδυναμώσει το παρασκήνιο. Φέτος συνεχείς πόλεμος από άλλες ομάδες, από διοργανώτρια αρχή, από ΕΠΟ, από δικαστικές αρχές, από παντού. Μόνοι μας και όλοι σας...

Με το FFP πρέπει να ισοσκελίσουμε έσοδα-έξοδα. Άρα δεν θα υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει ένας μεγαλοεπενδυτής που θα βάζει... Μέσα στην επόμενη διετία είναι κάτι απόλυτα εφικτό, αν δεν παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας.

"Ο κόμπος στο χτένι"

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν υπάρχει πια το... έλα μωρέ στο τέλος θα τα βάλει ο ένας ο άλλος... Θέλουμε βοήθεια από τον κόσμο της ΑΕΚ. Μέσω των Supporters, μέσω διαρκείας, μέσω ενός απλού εισιτηρίου.

Τέρμα η διχόνια, τέρμα η μιζέρια, φταίει ο Νικολαϊδης, ο Τροχανάς, ο ένας ο άλλος. Αμάν πια. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Για το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley, είχε γίνει μια πρόταση για αγορά και κεφαλοποίηση, δεν έγινε αποδεκτή. Συχνά πυκνά συζήτηση. Ξέρει πως δεν πρόκειται να πάρει τα λεφτά της ποτέ. Ευελπιστώ θα βρεθεί λύση. Ως ενέχυρο έχουν μπει οι παλιές μετοχές, όχι ως βγαίνουν από αύξηση.

Όλες οι ομάδες θα μειώσουν μπάτζετ για του χρόνου. Εμείς το λέμε ευθέως στον κόσμο μας. Οι συσχετισμοί δεν πρόκειται να αλλάξουν λοιπόν. Θα μπω σε λεπτομέρειες μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Ανασταλτικός παράγοντας ότι μείναμε 23 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα. Εγώ περίμενα να το διεκδικήσουμε με αξιώσεις. Τελικά όμως μένει το Κύπελλο και το ότι διεκδικούμε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Το ποδόσφαιρο δεν κινείται στα σωστά πλαίσια και αυτό είναι γνωστό. Μου έλεγαν πως είμαι περαστικός... Αυτό είναι προς τιμή μου. Κάθε λογικός άνθρωπος βλέπει πως πρέπει πολλά πράγματα να αλλάξουν ριζικά. Όταν εμείς τα λέμε, οι άλλοι μας χλευάζουν. 

Κλείνοντας, οι ΑΕΚτζήδες ελπίζω να έλαβαν απαντήσεις που ήθελαν. Συμμαζέψαμε τα ασυμμάζευτα. Δύσκολη, αλλά αναστρέψιμη η κατάσταση.

Όλοι έφταιξαν, κ. Νικολαϊδης κ. Θανόπουλος και εμείς. Ενωμένοι προχωράμε μπροστά ή θα παραμείνουμε στη μιζέρια. Διατάξτε μας για το τι ομάδα θέλουμε να έχουμε.




 


 


 





 

 


 








 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags