Facebook Pixel Με τον Παναθηναϊκό στην καρδιά...
Μπάσκετ
| 2011-05-10 13:47:00

Με τον Παναθηναϊκό στην καρδιά...

Με τον Παναθηναϊκό στην καρδιά...

Στις χθεσινές δηλώσεις των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου αναφέρεται στο σημερινό του σχόλιο ο Νίκος Μπουρλάκης, σχολιάζοντας ότι ελάχιστοι φαντάζονται τον Παναθηναϊκό χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

όσο ο Παύλος όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εδώ και χρόνια επιμένουν στην εξής ατάκα: «Εμείς τον Παναθηναϊκό τον έχουμε στην καρδιά μας και όχι στην τσέπη μας». Είναι η απλούστερη απάντηση προκειμένου να δικαιολογήσουν όλα όσα έχει πετύχει ο σύλλογος στη δική τους εποχή.

Είναι εμφανές άλλωστε. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν λειτουργεί επιχειρηματικά, αλλά καθαρά οπαδικά. Τα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια μέσα σε 15 χρόνια και οι δεκάδες τίτλων από οικονομικής πλευράς δεν απέφεραν κέρδη, το αντίθετο, καθώς οι Γιαννακόπουλοι «μάτωσαν» για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό σ' αυτό το επίπεδο.

Χθες, λίγες ώρες μετά το θρίαμβο στη Βαρκελώνη, ο Παύλος και ο Θανάσης (άλλωστε όλοι με το μικρό όνομα τους αποκαλούν) άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης. Με δεδομένο ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια (40 για την ακρίβεια) από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκαν διοικητικά με τον Παναθηναϊκό κι αν συνυπολογίσουμε τον βιολογικό παράγοντα (έχουν μεγαλώσει πια και σίγουρα έχουν κουραστεί ύστερα από τόσα χρόνια διπλής δραστηριότητας στην επιχείρηση και στον Παναθηναϊκό) κρίνουμε ότι κάποτε θα ερχόταν αυτή η στιγμή.

Υπάρχει και το εξής δεδομένο: η διάδοχη κατάσταση εντός οικογένειας είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όμως εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν βρίσκεται μέσα στις σκέψεις του και τις προθέσεις του η διοικητική ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι δεν έχει μετακινηθεί ούτε χιλιοστό από τη θέση αυτή ακόμα και τώρα.

Η ουσία είναι ότι ελάχιστοι φαντάζονται τον Παναθηναϊκό χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι τέτοιο το μέγεθος της ομάδας στη δική τους εποχή, που αναμφίβολα θεωρείται αδύνατο (ή τουλάχιστον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες) να υπάρξει ανάλογη συνέχεια από μια διάδοχη κατάσταση που σίγουρα δεν θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι ο κόσμος θα πέσει επάνω τους για να αλλάξει την άποψή τους. Αλλωστε, το να γίνει μια τέτοια τοποθέτηση ελάχιστες ώρες μετά το θρίαμβο αποτελεί σοκ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags