Facebook Pixel Εκλογές στον Άρη
| 2011-05-10 14:26:00

Εκλογές στον Άρη

Εκλογές στον Άρη

Στις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Μαΐου στην ΠΑΕ Άρης αναφέρεται στο blog του ο Παντελής Ζουμπούλης και στα τρία ψηφοδέλτια που υπάρχουν.

Μετράμε, πλέον, αντίστροφα για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης (22 Μαΐου) και το τοπίο έχει σχεδόν διαμορφωθεί. Υπάρχουν τρία υποψήφια ψηφοδέλτια, τα εξής… δύο: Το «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του οποίου ηγείται ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, και το «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» στο οποίο είναι επικεφαλής ο δικηγόρος Παναγιώτης Στεφανίδης.

Με το… τρίτο ψηφοδέλτιο που κατέβασε ο κ. Σκόρδας, με τον πατέρα του και τη σύζυγό του (!), δεν νομίζουμε ότι μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τις διαδικασίες και το θεσμό της Λέσχης. Γι' αυτό λέμε ότι τα υποψήφια ψηφοδέλτια είναι δύο.

Μεταξύ των δύο, αυτό του «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» αποκαλύφθηκε ενώπιον των Αρειανών την περασμένη Δευτέρα και ήταν πολύ πειστική η εμφάνιση που έκανε. Τον Θανάση Αθανασιάδη, τον Αντώνη Ζαμπέτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης πλαισίωσαν τέσσερις νέοι «συμπαίκτες», οι οποίοι την ενίσχυσαν σε όλα τα επίπεδα.

Η «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» διαθέτει το «ειδικό βάρος» που απαιτείται ώστε να κουμαντάρει ένα μεγάλο και δύσκολο «καράβι» όπως ο Αρης. Ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο Ηλίας Πόππης, ο Στράτος Ευγενίου και ο Τάσος Ορφανίδης είναι άνθρωποι των οποίων η Αρειανοσύνη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ούτε το ήθος τους.

 

Εκτός αυτού έχουν… βάλει το χέρι στην τσέπη για τον Άρη, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο. Η παράταξη του κ. Αθανασιάδη συνδυάζει τα στοιχεία της παραγοντικής εμπειρίας, της παρουσίας δυνατών προσωπικοτήτων στην κοινωνία του Αρη και ισχυρών επιχειρηματιών στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

 

Εκτός αυτού, έχει την υποστήριξη των υπολοίπων μελών της «ΓΕΝΕΣΙΣ» (Αντωνιάδης, Γκιουλέκας, Γαρμπής) που θα βάλουν «πλάτη» αν κάποια στιγμή το… καράβι βρει σε… ύφαλο. Κοντολογίς, όχι μόνο κέρδισε σε επίπεδο εντυπώσεων, αλλά και σε επίπεδο ουσίας πείθει ότι μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή συνέχιση της πορείας του Αρη και φυσικά την επιστροφή της του χρόνου στις επιτυχίες.

Όλα τα παραπάνω δίνουν, μέχρι στιγμής, στην «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» το πλεονέκτημα έναντι του ψηφοδελτίου «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ». Την Αρειανοσύνη, την τιμιότητα και τις προθέσεις του κ. Στεφανίδη και των συνεργατών του φυσικά και δεν τις αμφισβητούμε, αλλά θα αντιλαμβάνονται ότι δεν αρκούν μόνο αυτά για να πείσουν το σώμα της Λέσχης. Πολύ περισσότερο, δε, για να διοικήσουν ένα σωματείο όπως ο Αρης.

Στερούνται διοικητικής εμπειρίας και το σημαντικότερο, θα χρειαστεί να αποκαλύψουν ποιοι στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημά τους. Θα χρειαστεί να δώσουν εγγυήσεις επ’ αυτού. Όχι σε εμάς, αλλά στα μέλη της Λέσχης. Γι’ αυτό λοιπόν, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις προγραμματικές τους εξαγγελίες και γνωρίζοντας ποιους έχουν «απέναντι», θα πρέπει να καταθέσουν μία βιώσιμη πρόταση για το μέλλον του συλλόγου ώστε να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Πάμε σε άλλο θέμα τώρα. Είναι προς την λάθος κατεύθυνση οι τάσεις εσωστρέφειας που εκδηλώνονται τελευταία στον Αρη. Δεν ωφελεί σε τίποτα το σύλλογο και πολύ περισσότερο θα αδικήσει τη διοίκηση Αθανασιάδη αν το συνεχίσει. Βγήκε τη Δευτέρα και μίλησε δημόσια με στοιχεία, αποκαλύπτοντας το «φέσι» των 4,5 εκατ. ευρώ που κληρονόμησε από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα το βράδυ της Τετάρτης στη γ.σ της Λέσχης.

Καλά θα κάνει, αλλά η παρελθοντολογία πρέπει να κλείσει εκεί. Όσο κι αν κάποιοι θελήσουν να την κρατήσουν ανοικτή, δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα. Η διοίκηση Αθανασιάδη έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά ζητήματα, όπως η επόμενη μέρα και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Η κουβέντα για το παρελθόν ζημίωσε πολύ τον Άρη (τα «πέτρινα χρόνια»…) και στο κάτω κάτω, είναι γι’ αυτούς που ανήκουν στο παρελθόν.

Υ.Γ Με τον «ΑΡΗΣ FM» ουδεμία επαγγελματική σχέση είχα κι έχω. Είναι τραγικό, όμως, να ζητείται από Αρειανούς να κλείσει! Τέτοιες αρρωστημένες φωνές δεν υπήρχαν ούτε στα «πέτρινα χρόνια» του συλλόγου, τα οποία έζησα από πρώτο χέρι και γνωρίζω καλά…

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags