Facebook Pixel Ενα πρότυπο παραγόντων!
| 2011-05-10 16:00:00

Ενα πρότυπο παραγόντων!

Ενα πρότυπο παραγόντων!

Στην πορεία των Γιαννακόπουλων στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και στα έξι αστέρια στη φανέλα της ομάδας που δεν ήρθαν συμπτωματικά, αναφέρθηκε στο σημερινό του σχόλιο ο Στράτος Σεφτελής.

Να που ο ελληνικός αθλητισμός μπορεί να «γεννήσει» και υγιείς καταστάσεις. Οπως αυτή που δημιούργησε τη φανταχτερή πορεία του ΠΑΟ, με απίστευτο αποτέλεσμα! Τα έξι αστέρια στο μέρος της καρδιάς, πάνω από το τριφύλλι, δεν ήλθαν συμπτωματικά. Σίγουρα είναι ο Ομπράντοβιτς. Ο κορυφαίος κόουτς στην Ευρώπη. Μακράν από τον δεύτερο. Ναι, είναι οι παίχτες που ακτινοβολούν ποιότητα.

Είναι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που αγκάλιασε με ξεχωριστή θέρμη αυτή την προσπάθεια. Ομως, η άκρη του νήματος της επιτυχίας βρίσκεται σε δύο αδέλφια. Στον Παύλο και στον Θανάση! Δύο πρόσωπα που προέρχονται από την «παλιά, κλασική σχολή» των παραγόντων. Οι οποίοι, ταυτόχρονα, είχαν την τύχη να διαθέτουν άφθονο χρήμα. Αυτό τους επιτρέπει να στηρίζουν τις ιδέες τους. Και έχουν ιδέες. Εχουν επιλογές. Προσανατολισμό.

Οχι, δεν προσπαθώ να κάνω αγιογραφία των αδελφών Γιαννακόπουλων. Εχουν κάνει κι αυτοί σοβαρά λάθη. Ειδικά στην αρχή της παραγοντικής τους πορείας. Τότε που είχαν άγχος, αλλά και αφέλεια. Ετσι, έκαναν σπασμωδικές κινήσεις, αλλά και έδιναν την ευκαιρία σε πολλά λαμόγια που τους περιστοίχιζαν να τους «μαδήσουν».

Ομως, στην πορεία έμαθαν από τα λάθη τους. Απέκτησαν ωριμότητα, ψυχραιμία και αίσθηση του timing. Δεν χαλούσαν λεφτά για επίδειξη, αλλά για να στηρίξουν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Ετσι, δικαιώνονται με εκπληκτικό τρόπο. Δείχνουν τι αποτελέσματα μπορούν να έχουν οι σωστοί επενδυτές στις ομάδες μας. Αποτελούν πρότυπο, εν μέσω θλιβερού παραγοντικού τοπίου στην Ελλάδα.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags