Facebook Pixel Νέος χορηγός στην ΠΑΕ
| 2011-05-10 16:24:00

Νέος χορηγός στην ΠΑΕ

Νέος χορηγός στην ΠΑΕ

Τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία "ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ", ως "Επίσημο Χορηγό" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε ο "δικέφαλος του Βορρά"

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» ως «Επίσημο Χορηγό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012, με δικαίωμα ανανέωσης για δύο (2) ακόμη έτη.

Η εταιρία «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» δραστηριοποιείται στον ενεργειακό τομέα, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ανανεώσιμων και συμβατικών πηγών ενέργειας. Κύριοι άξονες δραστηριοποίησής της είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα, η ηλιοθερμία, η γεωθερμία, το φυσικό αέριο, η βιομάζα και η αιολική ενέργεια.

Η εταιρία διατηρεί δύο καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται επί της Κ. Καραμανλή 22 και το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στα δυτικά του νομού, στα Κουφάλια. Στη Ραχώνα Πέλλας βρίσκονται γραφεία και κεντρικές αποθήκες της εταιρίας, ενώ υπάρχει ένα δυναμικό δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Έχοντας ήδη αναλάβει και ολοκληρώσει έναν εντυπωσιακό αριθμό έργων, η «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη της πορεία. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει και η ουσιαστική γνώση του αντικειμένου, την καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή. Η «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» είναι κάτοχος της πιστοποίησης EN ISO 9001:2008 για την εκπόνηση μελετών, την εγκατάσταση, συντήρηση και εμπορία φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και συστημάτων ηλιοθερμίας, γεωθερμίας, ΑΠΕ και σταθμών παραγωγής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags