12/05/11 - 06:00

Τον «χρυσώνει» και περιμένει προτάσεις

Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπογράψει σε λίγες ημέρες ο Τοροσίδης, με αποδοχές που θα φτάνουν το ένα εκ. ευρώ και ρήτρα κοντά στα δέκα. Εκτός αν προκύψει πρόταση με ρευστό…

Τον «χρυσώνει» και περιμένει προτάσεις
54.734views 0shares

Οι πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφέρουν ότι, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Έλληνας αμυντικός θα μεταβεί στα γραφεία του συλλόγου για να συζητήσει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει και το δικό του θέμα, καθώς ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι τα χρήματα που παίρνει είναι λίγα με βάση την αξία και την προσφορά του στην ομάδα.

Για αυτό και έχει αποφασίσει να του δώσει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν κοντά στο ένα εκ. ευρώ (κάποιες άλλες πηγές κάνουν λόγο για λιγότερα) και η ρήτρα αποδέσμευσης θα αυξηθεί στα δέκα εκ. . Αυτό το ποσό, φυσικά, είναι στη λογική «να ’χαμε να λέγαμε», καθώς δεν υπάρχει ομάδα να δώσει τόσα χρήματα για Έλληνα αμυντικό.

Στο Λιμάνι, όμως, έχουν τις πληροφορίες τους για το ενδιαφέρον που υπάρχει από Ιταλία και Αγγλία για τον Φαν ντερ Βιλ, του Άγιαξ. Τι σχέση έχει αυτό με τον Ολυμπιακό; Οι Ολλανδοί αξιώνουν δέκα εκ. ευρώ για την παραχώρησή του και, ένα μέρος αυτού του ποσού, αναμένεται να δοθεί για τον αντικαταστάτη του δεξιού μπακ. Με κάποιους ατζέντηδες να έχουν ενημερώσει τους Πειραιώτες ότι ο «Τόρο» βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άγιαξ, που θα έχει ρευστό στα ταμεία του. Παίζει τον ρόλο της αυτή η τελευταία παράμετρος, να είστε σίγουροι.

Από τη μία τον «δένουν», δηλαδή, τον Τοροσίδη οι «ερυθρόλευκοι» και από την άλλη έχουν τις κεραίες τους ορθάνοιχτες μήπως και προκύψει πρόταση για την παραχώρησή του. Ο Μανιάτης, άλλωστε, έχει κάνει ήδη το «αγροτικό» του στην ομάδα, ενώ στα δεξιά μπορούν να δώσουν λύσεις τόσο ο Μοντέστο όσο και ο Παπάζογλου (αν παραμείνει). Αν προκύψει πρόταση για την παραχώρηση του Τοροσίδη όλα αυτά. Διαφορετικά θα μείνει κανονικότατα στη θέση του και θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού…