Facebook Pixel Τον… έφαγαν τα ξενύχτια και τα κιλά!
| 2011-05-12 06:31:00

Τον… έφαγαν τα ξενύχτια και τα κιλά!

Τον… έφαγαν τα ξενύχτια και τα κιλά!

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την διοίκηση του Ολυμπιακού να συμφωνούν, πως με τέτοια εξωγηπεδική ζωή δεν μπορεί να παίξει στην ομάδα…

Χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα «katimagiko.gr» αναφέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε στην Κύπρο κάποια στιγμή για την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και γιατί τον άφησε εκτός αποστολής. Πλάι στον προπονητή, βρισκόταν διοικητικό στέλεχος της ομάδας και πριν προλάβει να απαντήσει ο Ισπανός η απάντηση ήταν άμεση: «Ο Μήτρογλου επέστρεψε στου Ρέντη με 17% λίπος», ήταν η ατάκα ειπώθηκε από τα χείλη του στελέχους της ερυθρόλευκης διοίκησης, το οποίο συνέχισε κάνοντας λόγο για την κακή εξωγηπεδική ζωή του ποδοσφαιριστή: «Στα βραβεία της NOVA ήταν προσκεκλημένος, αλλά δεν ήρθε γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε ξενυχτήσει, είχε πιεί και ήταν χάλια…».

Παράλληλα, με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε για το ίδιο θέμα:
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε ό, τι αφορά στον αποκλεισμό του. Έκρινα ότι δεν χρειάζεται να τον δω σε αυτά τα φιλικά, όπως τους Παπάζογλου και Σουμπίνιο. Είναι ευκαιρία αυτά τα ματς να δω κάποια πράγματα και κάποιους παίκτες, αλλά και να προπονηθούμε καλά» και συνέχισε: «Για την επόμενη χρονιά, πάντως, δεν τον υπολογίζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags