Facebook Pixel Η Turkish Airlines για τον Ηρακλή!
Άλλα Σπορ
| 2011-05-12 06:52:00

Η Turkish Airlines για τον Ηρακλή!

Η Turkish Airlines για τον Ηρακλή!

Μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης "φλερτάρει" με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Turkish Airlines εξετάζει με τους διοικούντες του τμήματος βόλεϊ το ενδεχόμενο συνεργασίας σε χορηγικό επίπεδο.

Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Κάτι που αποδεικνύεται και από την παρουσία ενός εκ των κορυφαίων στελεχών της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη, πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Προσκεκλημένος των διοικούντων του ΤΑΠ, παρακολούθησε τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό της Μίκρας. "Φοβερή η ατμόσφαιρα, πολύ μικρό όμως το γήπεδο που παίζει η ομάδα", ήταν ένα από τα σχόλιά του στους ανθρώπους του Ηρακλή.

Την επόμενη μέρα βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και συζήτησε με τους διοικούντες το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ειπώθηκαν αρκετά πράγματα σε πολύ καλό κλίμα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συνάντηση, που ίσως είναι και η πλέον καθοριστική. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ενδεχόμενη συνεργασία με τον συγκεκριμένο κολοσσό, αλλάζει άρδην τα δεδομένα στον Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρία θέλει να προβληθεί στην πόλη, αφού στις 27 Μαΐου εγκαινιάζεται η νέα γραμμή, Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη. Η παρουσία του Ηρακλή στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι προοπτικές διάκρισης μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αποτελούν δέλεαρ για την Turkish Airlines, η οποία θυμίζουμε ότι είναι χορηγός στην διοργάνωση της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ, καθώς και κορυφαίων συλλόγων (Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γ.) και αθλητών (Κόμπε Μπράιαντ) της υφηλίου.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου...

Πηγή: bluarena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags